Fredagen den 13:e

Det är nånting visst med denna dag, fredag den 13:e... Den ÄR lite läskigare.

Just nu sover grabbarna och flickorna har gått iväg till Mummu och Puua.
Nicole som är liedig idag från dagis packade med sig sina 3 väskor (!) fullt med små prinsessor och smurfar och andra smågubbar.
Hon är lite som sin moster Karo, också tokig i väskor och skor. Hon ska alltid ha minst 2 väskor med sig. Även till dagis där dom hänger i hennes hylla tills hon ska hem igen.
Vanessa, hon tog med sig sin Trassel-prinsess klänning, får hon vill gärna klä ut sig och gå med klick-klackar..

Jag möblerade och fixade lite i båda grabbarnas rum. Bytte möbler där dom hade leksaker med varandra. Den vita passade bättre i Danilos rum. Och så möblerade jag lite i Jonathans rum. Och kastade en säck med saker igen. Ni vet, små krimskrams som dom fått från McDonalds, trasiga leksaker, böcker och sånt som bara ligger och skräpar.
Jag gör det ganska ofta... Hahaha...
Jag är pedantisk och vill ha det rent, fint och allt i sin ordning.
På dagarna får dom stöka ner i sina rum hur dom vill, men på kvällen städar vi tillsammans och lägger allting på plats i väntan på morgondagens lekar igen. Tjejerna är jätte duktiga på att städa efter sig (oftast) och klarar av det själva.

Hur ofta städar ni i barnens rum?

Nicole packar sina väskor...


Nån ny min kanske??


Nicole med storasyster Patricia


Grabbarna Bus
(dom kör runt varandra i den här)Bilder från nån dag sen hemma hos syrran:

Felicia och Emma tycker om att klä upp och sminka Nicole och Vanessa lika mycket som dom gillar att bli ompysslade. Dom fick låna Felicias kläder och så fick dem lite ögonskugga och läppglans...
Nicole vågade knappt prata eller ens röra sin mun, så hon gick runt och såg ut som en liten pussgurka hela tiden, hahahaha...


Dewin (systserson) och Sebastian (brorsson) och Jonathan.


Danilo blev sur när vi skulle gå och slängde sig som han brukar när han inte får som han vill...P.S Marlene, jag har skickat mail till dig ang. vagnen ;-)


Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

Haha det är alltid bra att ha med sig 1 väska eller 3 ;)

2012-01-13 @ 13:54:41
URL: http://www.karolinanordling.com
Postat av: Helena

Vi gjorde som ni gör med städningen. Fick se hur hemskt ut som helst på dagarna med leksakerna, sen innan det var sovdags städade vi, antingen tillsammans eller Linnea själv. När hon har haft kompisar här, när hon var lite äldre än era barn, så fick de hjälpas åt att städa om de dragit fram extremt mycket.

Om det var saker som t ex legostaden el om hon byggt rum åt Barbie så fick hon ha det kvar om hon trodde hon skulle fortsätta leken dagen efter.

Angående bilden på pojkarna i lastbilen, blir lika förälskad varje gång jag ser tapeten i deras rum. Tycker den är å fin. Vill ha den på nån vägg själv...måste nog skaffa en liten son tror jag. :)

Kram

2012-01-13 @ 19:10:39
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback