Kvällsbabbel =)

Hej allihopa!
Nu är alla barnen i sina sängar, väntar bara på att några envisa ska somna. Jonathan är ledsen för att han är lite röd i rumpan, så Andres fick åka iväg och köpa Inotyol salva till honom nu. Inga andra av våra krämer verkar ha hjälpt honom ... Vill verkligen tipsa er om Inotyol salva, den har vi använt på alla våra småttingar om dom vart röda och det har hjälpt fort.
 
Har även köpt Mucoangin mot min halsont, men så läste jag att gravida får inte ta det så jag får stå ut med det här ett tag till. Det går över snart, nu kan jag iaf svälja utan att det gör alldeles för ont.
 
Det blev att handla nya ordentliga vinterskor till alla barnen idag igen. Tur att jag hade lite rabatter. Det var inte så länge sen vi köpte "vinterskor" till dem, men dom vart tyvärr ingen bra. Jonathan och Danilo var kalla i fötterna när vi kom in, och att få in en tjockare strumpa/ull strumpa skulle inte ha gått alls. Vanessas skor suger i sig väta (!) så hennes skor var inte så varma, och Nicole har också haft kalla fötter. Fast hennes skor var nog lite mer som höstskor.
Nu har alla 4 fått riktigt varma skor, vilket verkligen behövs nu när det har vart så kallt och kommit så mycket snö.
Vill att dom ska kunna vara ute och leka i snön utan att bli kalla och frysa. Grabbarnas skor ser lite för stora ut, men dom sa att det ska passa, och så får man plats med en tjockare strumpa också. Ska fråga imorn hur det gick med skorna när jag hämtar dom från förskolan .
 
I söndags var det ju 1:a Advent. Vi julpyntade (som jag skrev om förut) och så vid middan fick Jonathan äran att tända det första ljuset, han var stolt som en tupp.
 
 
Senare på kvällen kom Abuelo och Abuela på en snabbfika, alla barnen var så uppspelta och hängde på dom hela tiden. När det var dags för dom att gå hängde dom sig i deras ben. Hahah... Ja, ni ser ju på bilderna...
 
 
Några bilder från julpyntandet också
 
 
 
 
P.S- En läsare (Helen) frågade vart jag köper alla kläder med Mimmi på- Dom hittar jag lite varstans, men affärerna jag brukar handla barnläder är H&M, Lindex och KappAhl, dom brukar ha Mimmi kläder.
Jag älskar Mimmi, Musse och gänget, men det har nog ingen missat??
 
P.S.2- Nu hör jag viskningar i Danilos rum, Jonathan har krypit in till hans rum genom den lilla dörren som är mellan deras rum, dom ligger tätt bredvid varandra i Danos säng, jag låter dom hållas en stund till, får se om dom somnar sådär. Dom viskar och är lugna åtminstone.
 

Kommentarer
Postat av: Niikki

Använd hälso kurer, frysta hallon och varmt honungs vatten är jätte bra mot halsont. Jag har haft dunder förkyldningar precis innan båda barnen har kommit, kanske är något på g nu? :P
Vi har använt inotyol på Caspianmen på Mirabelle har bara bepanthen fungerat. Det är verkligen olika det där.

2012-12-04 @ 20:43:16
URL: http://mammaniikki.blogspot.com
Postat av: Mummu

Tack Satu att jag fick ha barnen idag, det var sååå lungt närPua och twinsen sov jag o Bessa o Nukke fick baka lite pepparkaker, som jag brände , när jag städade köket o diskade o kastade soper😣men det var gott en då.... eller. 😊My lov. 💞

2012-12-04 @ 21:25:23
Postat av: Fia

Du kan ju vara med ändå. Antingen kan du ju spara filmen om du vinner i fall ni köper blu-ray annars kan du ju ge bort den till nån som har :) Det beror helt på hur kallt det är ute. Nu har vi haft mellan 10-13 minus så då har dom minsta varit inne eftersom många av dom envisas med att ta av vantar och mössa annars är dom ute. Inte lika länge som när det är varmare ute, tjejern dom fullkomligt älskar att vara ute!

2012-12-04 @ 21:50:49
URL: http://sofsan.se
Postat av: Ted's mamma

Sv: okey. Ja jag pröva den andra overallen jag hade hemma och den sitter rätt bra men måste sy dit gummi hällor bara, men osäker iaf om jag ska lämna tillbaka den nya, gillar den skarpt :)
Jora vi mår bra. Förkylningarna är på bättringsväg så de känns skönt :)
Hur ere med er å magen? :)

2012-12-04 @ 22:08:23
URL: http://LiiiindhAa.blogg.se
Postat av: Carro

Vilka underbara adventsbilder, julmys på hög nivå ;-)
Den där salvan är kanon, använder den ibland på kinderna på vår lilla när hon har små utslag.
Hoppas ni får en fin kväll
Kram kram

2012-12-05 @ 18:19:40
URL: http://www.carrosfmf.blogspot.se
Postat av: Anonym

Inotyol on PARAS kaikista! Ostan sitä aina kun käymme Ruotsissa, sitä kun ei myydä Suomessa :/

2012-12-11 @ 12:01:16
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback