Klagomuren

Hej tisdag!
Här kommer ett inlägg med klagåmål. Bloggen får stå som klagomur idag, förlåt att det drabbar er också, men jag varnade er i allafall.
 
Jag känner mig ungefär som en påse skit just nu. Trotts att jag är ganska trött på att vara gravid så hoppas jag att hon inte kommer nu. Mitt mål är vecka 35 + 0, och där är jag nästa måndag, kan ni fatta hur stort det är för mig/oss!??
 
Jag har jätte dåligt samvete över att säga att jag är ganska trött på att vara gravid just nu. Först vill jag ju att hon ska stanna så länge i magen som möjligt, växa och bli stark nog att möta världen, och sen säger jag att jag önskar att hon var här redan. Hur ska det gå ihop? Vi alla längtar efter henne tok mycket.
Jag menade bara att det är liiite jobbigt nu att må som jag gör. Jag spyr ca 3-4 gånger per dag nu, mest på förmiddagen. På kvällen är det vanligtvis lugnare och då kan jag tom äta något som faktsikt oftast stannar kvar i magen.
När jag kräks så krampar magen en lång stund efteråt och sammandragningarna blir starkare.
Jag mår bättre på förmiddagarna om jag inte äter, hur konstigt det än må låta?
 
Jag önskar att hon inte kommer nu eftersom jag har så ont i halsen och är allmänt hängig. Hur skulle jag orka ta mig igenom en förlossning när jag inte har krafter att ta mig till toan...?
 
För att klaga lite till så är jag svullen. Fötterna, händerna, dom ser ut som prinskorvar, kan inte ens röra mina ringar.
Och läpparna! Ofrivillig "duckface" varning här! Jag läste att man ska dricka mycket vatten när man samlar på sig vätska, så det gör jag nu, har en flaska bredvid mig så att jag slipper det här, för jag måste ju ta mig till toan också, haha...
 
Jag har sovit jätte dåligt inatt med 2 barn (morsgrisarna Dano & Nicole) som smygit in under natten och skulle sova på samma madrass på sängen som jag själv (dom älskar att ligga tätt, tätt intill), och Vanessa och Jonathan som vaknade av diverse olika orsaker, Jonathan hade tappat bort sin sked som han var tvungen att sova med, och Vanessa kom på att hon var lite torr i läpparna, för hon kunde inte skratta riktigt stort (Mitt på natten, tack...)
 
Förskolan har stängt idag så barnen skulle vara hemma. Jag hade tänkt ta med mig dom till Torvalla (=badhus) och bada, men det fick vi skippa, jag insåg att det inte skulle göra min hals bättre. Vilken tur att jag inte sa nånting om badandet för barnen, dom skulle nog ha blivit besvikna. Men så fort jag blir bra ska jag ta med mig dom dit!
Som tur var, så ringde Mummu och Puua på förmiddan och frågade om barnen kunde komma hem till dem och baka pepparkakor. Tusen tack! Dom var överlyckliga. Och jag gick raka vägen och la mig
 
Jag är för evigt tacksam för att jag har så fin familj som ställer upp och hjälper mig, hjälper oss när det känns lite tufft, när man behöver vila och samla sina krafter. Idag behövdes det verkligen och eftersom Andres inte kunde vara hemma så är jag så lycklig att dom fick vara med Mummu och Puua.
Barnen älskar verkligen att vara där, dom är så viktiga för dem.
 
Jag skicka sms med Mummu som skrev att Grabbarna och Puua sover, Vanessa & Nicole sitter och bakar pepparkakor, fast Bessa ätit nästan hela sin deg, haha... Jag gav med dem våra Pippi formar, så jag lovade att gå dit och fika på dom sen när jag var välkommen dit, hihi. Jag tänkte ta med mig pulkorna när jag går dit, jag får stå ut med att frysa lite därute, eftersom jag inte kan knäppa min jacka längre.
 
Sötnötarna
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna Köhler

aww så söt Nicole är i sina glasögon vill hon äntligen ha dem på sig :) dem är söta alla 4 ;)
klart du ska få skriva lite klagomål på bloggen om dina jobbiga stunder, vi finns här för dig

2012-12-04 @ 15:08:54
Postat av: Helen

Vart köper du alla dina kläder med Mimmi på?

2012-12-04 @ 16:30:13
Postat av: Karolina

Stackaren, snart så är allt bättre!
Va lika Nicole och Vanessa är på bilden!

2012-12-04 @ 17:08:41
URL: http://Karolinanordling.se
Postat av: Camilla 32 år & 9 barnsmamma

Absolut ingen fara :-D
Hoppas veckorna går fort nu så man får se den lilla..ler..

Mvh camilla

2012-12-04 @ 18:12:22
URL: http://minstorafamilj.se
Postat av: Nina

Venter i spenning på at den lille prinsessa deres skal komme:)

Jeg er veldig takknemlig for foreldrene mine som stiller opp så mye.Dine foreldre virker kjempesnille:)

2012-12-04 @ 20:03:45
URL: http://mammantiljessica.blogg.no
Postat av: Helena H

Men vad kul att se att Nicole har glasögonen på sig.
Där har ni ju en perfekt "har du glasögonen på dig så gör vi detta"-deal:)
Lika om ni ska åka o bada, baraatt säga att om du har de på dig hela förmiddagen så åker vi efter lunch. Låter elakt kanske, men en bra början för att få dom att ha de på sig.
Jättefina kort på tjejerna. Vanessa ser så härligt busig ut i blicken och Nicole ser otroligt glad ut. :)
Ha det bäst.
Kram från Söderhamn

2012-12-05 @ 00:40:03
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback