♥ JULAFTON 2012 del 1 ♥

 
Jahop, då gör vi ett nytt försök då... Som jag skrev förut så skrev jag ett långt inlägg om julen, och när jag var klar skulle jag bara titta till en sak, och just då ser jag Vanessa i ögonvrån som raderar bort hela inlägget. Surt!
 
Ni vet ju att jag älskar att ta bilder och går knappt hemifrån utan min kamera, så har det blivit en massa, massa bilder under dessa dagar.. (Mamarazzi varning)
Eftersom ni inte ska somna när ni läser detta så skriver jag inlägget om julen i två delar.
 
Vi har haft en väldigt lugn och mysig jul- Olivias allra första.
När vi hörde grabbarna vakna på morgonen var det dags att gå upp. Jag gick till Vanessas rum för att titta till henne, hon var inte där. Vidare till Nicoles rum, där hittar jag Vanessa sittandes på hennes säng, stirrandes på Nicole i hopp om att syrran ska vakna.  När Nicole vaknade så kom dom genast ihåg vad det var för dag idag, dom sprang till köket för att titta om Jultomten hade varit hemma hos oss, och det hade han!  Önskar att jag hade haft kameran framme när dom fick syn på alla paketen som låg under granen, helt oslagbar!
 
BÄSTA julklappen!
 
Vi delade ut paketen, men det gällde att ha koll, för på varje paket kunde barnen tydligen läsa sitt eget namn på alla, så dom vill eg räna öppna varandras paket... Glädjen i deras ögon när dom öppnade paket var så kul att se, dom var så glada! Jag tycker att det är väldigt viktigt att lära mina barn om tacksamhet. Att vara tacksam för det man har och det man får. Barnen fick en massa kläder, Nicole fick en docka som kan gråta/skratta, måste mata den osv. Vanessa fick en dockvagn som hon önskade sig, Danilo & Jonathan fick en arbetsbänk, Pippi hus och så fick dom små paket med badpennor, målarböcker, bilar, pennor, block, lera, pärlor osv.
 
Andres och jag hade sagt att när det var jul så skulle dom få äta pepparkakshuset, och dom hade visst inte glömt bort det....
 
Tomten hade lagt enorma klubbor till barnen i julstrumporna som dom fick äta i badet
 
Detta jul var lite annorlunda för oss eftersom vi inte skulle fira med Mummu, Puua, syrran och hennes barn som vi alltid gjort, så på förmiddagen kom Mummu & Puua förbi och lämnade klappar åt barnen och önskade oss en God Jul.
 
Resten av förmiddagen var lugn, barnen lekte med sina nya saker och bakade med lera medans vi fixade oss iordning för att fira jul med min bror Stefu hans fru Anna och deras barn Emma & Sebastian.
 
Vi fick t om grabbarna att vila innan vi skulle iväg så dom inte skulle vara så trötta. Medans dom sov så våfflade jag tjejernas hår och fixade och donade.
 
Våra julfina tjejer
 
Sen var det dags att ta sig iväg. Brorsan mötte upp oss och hjälpte till att bära på extra bord och stolar. Olivia fick åka i sin nya vagn för allra första gången. Hon sov bara. =)
 
Olivias premiärtur med vagnen på Julafton 2012.
 
 
...Fortsättningen följer...
 
Nu ska det lagas middag och vänta hem Andres och Vanessa, dom är iväg och hyr några filmer. Olivia ligger och sover och Jonathan, Nicole och Danilo leker.
 
Hur var eran Jul?
Har ni haft det bra?
 
XOXO

Kommentarer
Postat av: Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

Mysig ju ni haft, fina bilder på dina vackra barn !

2012-12-26 @ 17:56:16
URL: http://finest.se/natali
Postat av: Helen-mamma till L&E

Låter som en härlig jul med många fina klappar. Om du var kvar i samma ruta efter att hon raderat texten kan man trycka ctrl z så backar datorn tillbaka och texten finns förhoppningsvis kvar :) här blev de alldeles för mycket julklappar att äldsta tappade intresset att öppna då hon ville stanna upp och leka med alla nya roliga leksaker istället :) så rensa upp gamla leksaker nu och in med nya :)

2012-12-26 @ 19:24:39
URL: http://helenm.blogg.se
Postat av: Johanna på Småstadsvillan

Vi har haft en fantastisk jul. Full av svensk, finsk och norsk julmat. Familjen flög in från Finland och Sverige men har nu åkt. Lika trist som alltid. Men vi ses nog snart igen! :-) En massa fina klappar blev det också. Hur härligt som helst! Ser även ut som om ni hade en fin-fin jul!

2012-12-26 @ 19:42:49
URL: http://smastadsvillan.blogg.se
Postat av: Jessan

Hej Satu!
Jag hittade till din blogg via gästinlägget hos Mirka. Sen dess har jag varit in minst en gång om dan! GRATTIS till den lilla underbara Olivia! Tack för en bra blogg! Jag har själv tvillingar som är födda 2010 så jag tycker att det är extra roligt att följa tvillingar. Även familjer som har flera barn :) ( Har själv 4 ) Hoppas att ni har det jätte bra! Tack igen för trevlig läsning! Mvh Jessan

2012-12-26 @ 21:58:33
URL: http://www.jessansjuveler.blogg.se
Postat av: Nina

Så liten og søt Olivia er:)
Det var mange fine gaver(klapper.)
Ønsker dere en god jul!Kos deg med din flotte familie:)

2012-12-26 @ 22:17:51
URL: http://mammantiljessica.blogg.no
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

hihi va liten hon såg ut jämfört me granen å alla paket som låg där :)
ser ut som ni hade en mysig jul iaf!

2012-12-27 @ 10:30:31
URL: http://www.melissasprinsar.com/
Postat av: Ghenno

Hej! Jag tittar på dina bilder, och trots fem barn så har du det riktigt prydligt hemma. Jag har tre och det är ofta kaos hemma. God fortsättning

2012-12-27 @ 17:30:07
URL: http://Libanesenfransverige.blogg.se
Postat av: Sandra, Colins mamma

Men gud så söt, så liten och i klänning. Stort grattis till er lilla tjej och gott nytt år!

2012-12-31 @ 23:41:16
URL: http://www.sandrahupdate.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback