Värt att testa?

Eftersom jag mår riktigt illa varje dag nu köpte Andres dessa "åksjuke" armband till mig idag.

Vad tror ni om dem? Har ni testat? Funkar dom?

Jag är emot all slags "medicinsk" medel mot illamående, men det har inte alls vart kul att springa och kräkas flera gånger idag på inskolningen, och även under dagen här hemma.
Jag blir helt tömd på energi, så jag testar. Dessutom är det inga mediciner, den är nån slags akupunktur kula på dem som ska linda åksjuke och graviditets illamående.

Hör gärna av er om ni har testat och vad ni tyckte om dem!
Sen får vi se om dom hjälper...? :-)


Kommentarer
Postat av: Erika

Jag använde mig av åksjukearmbanden och de funkade ganska bra. Men sen åt jag postafen, receptfritt får apotektet och det var min räddning. Ett tag drack jag färsk ingefära i varmtvatten, men läste sen att man inte skulle dricka det så mycket, så jag slutade. Men prova postafen annars, det är inte farligt för bebis och funkar super bra mot illamående! Kramar

2012-08-24 @ 22:33:59
URL: http://lillaica.blogg.se
Postat av: Liz

Jag tror att du har dom for hogt upp! Pa bilderna och fran andra som jag vet har haft dom pa sig maste det sitta precis sa langt ner pa handleden som det bara gar. Vet att vissa har sagt att det hjalper mot aksjuka, men mot gravid illamaende vet jag inte. Men testa langre ned...:

Postat av: Helena H

Har aldrig testat dessa band, men känner folk som har gjort det och de har fått stor hjälp av dom, både vid åksjuka och graviditetsillamående.
Håller tummar o tår på att du blir hjälpt du med!
Funkar de inte vid första försöket så testa att flytta de lite närmare handen...sitter många punkter där som banden kanske ska trycka emot. :)
Massor av kramar från Söderhamn

2012-08-25 @ 00:35:21
Postat av: Cizzi

Hej!
Tycker om att läsa din blogg. Hittade den genom andra bloggar jag brukar läsa.
Dessa armband räddade Mig under min graviditet med mina tvillingflickor! Tyckte de hjälpte jätte mycket.
Hoppas de kan hjälpa dig med!

2012-08-25 @ 06:51:35
Postat av: Ingela

Hej Satu och stort grattis till graviditeten!
Vad jobbigt med ditt illamående... Jag mådde grymt illa när jag väntade tvillingarna fram till vecka 17. Jag hade aldrig kommit ur sängen, klarat jobbet eller ngt om inte jag fått medicin utskrivet. Jag åt dem i 10 veckor och inte var det ngn fara för barnen inte. Jag hade ju dessutom grym foglossning nästan hela graviditeten och fick äta smärtlindrande, man får lita till att läkarna vet vad de gör. Våra små mår hur bra som helst idag så... ;-) Hoppas att illamåendet ger med sig snart för dig!

Kramar / Ingela

Ps. Jag läser fortfarande din blogg men är lite dålig på att kommentera... Hi hi... Ds.

2012-08-25 @ 07:05:06
URL: http://famjarestedtandersson.blogg.se
Postat av: Josefin-21år, fru & mamma till två

Jag har använt sea band vid båda graviditeterna. Hjälpte lite men inte alls tillräckligt. Mec andra barnet fick jag lov att börja äta postafen för att överleva med en ettåring hemma.

2012-08-25 @ 09:19:32
URL: http://junimamma.blogspot.com
Postat av: mummu

Värd att testa,,hoppas att den funkar.Ha en bra dag med familjen.Rakastan.

2012-08-25 @ 10:03:15
Postat av: boosse

Aldrig testat, soännande att se om det funkar på dig!

2012-08-25 @ 13:56:31
Postat av: Emma

dem testade jag och för mig hjälpte dem inte ett skit!
Sen fick jag testa lergigan (recept belagd) som hjälpte ganska mkt. Dock inte helt när jag hade illamående som värst, men dom tog bort de värsta!

2012-08-25 @ 19:21:51
URL: http://www.mammatillbenjamin.blogg.se
Postat av: Anu

Med Wienna i magen mådde jag illa hela tiden oxå :( testade dessa.. Men tyckte inte dom hjälpt så mycket.. Eller kanske hade mått sämre utan ;) jag kräktes mindre när jag hade dom på men illamåendet försvann inte helt.. Mådde hela tiden lite små illa liksom. Det enda som tog bort illamåendet helt va postafen. Tog det vissa dagar bara för och kunna äta ordenligt.. Lycka till vännen! Kram!

2012-08-26 @ 10:03:51
Postat av: Nina

Ingenting virka på meg.Jeg ble lagt inn å føden i uke 7 med Benjamin,ekstrem svangerskapskvalme.Ble liggende i 3 uker med intravenøs næring og kvalmestillende,trodde jeg skulle dø!!!Det var rett og slett grusomt!!
Håper du snart blir bedre:)

2012-08-26 @ 21:56:55
URL: http://mammantiljessica.blogg.no
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback