Säg hej till Putte

Säg hej till familjen Nordlings nyaste familjemedlem.

Mummu och Puua har köpt en 5 veckor gammal liten undulat som heter Putte.

Barnen är förälskade <3


Kommentarer
Postat av: Monica

Han var väl för gullig!

2012-08-27 @ 18:09:08
Postat av: -Santsu-

Nätti pieni tipunen,ihana!! Puualla on nyt talo täy tipuja :D

2012-08-27 @ 19:31:56
Postat av: mummu

Niin santsu ,jos luen puan ajatukset oikein,niin sen olis tehny mieli sanoa ,niin tipuja ja 1 käpyhaukka :-))))). Mut ei se uskalla,hih. Ihanaa iltaa sulle ja sun perheellesi.Kram.

2012-08-28 @ 18:07:58
Postat av: -Santsu-

Höpsis mummu,sä olet kaukana käpyhaukasta!! Mutt jos Putte on poika lintu niin sithän asian voi kääntää toistepäin,eikö. Nyt on mummulla talo täys uroksia :D. Hyvää syksyn alkua teille Mummu,Puua ja Putte!!

2012-08-29 @ 13:22:28
Postat av: undulat

Fem veckor? Det är alldeles för ungt! En unge får inte lämna sina föräldrar förrens den är minst 6 veckor, och ja, en vecka gör ganska stor skillnad. Är ni säkra på att den är så ung.
Dessutom kan jag se några uppenbara fel. Ni kan inte bara ha om undulat för det första, de är flockdjur och måste vara minst två. Speglar är ett stort nej. De tillför inget gott till undulater. Tvärtom så kan undulater bli besatt av att mata sin spegelbild mm. Låt inte lillen sitta på dessa tråkiga svarvade pinnar. Gå ut och hämta in lite färska grenar! Buren kan jag bara genom att titta på den se att den är för liten, minsta lagliga nått är 70 lång, 45 bred och 65 hög men det skadar heller aldrig att ha större. Jag rekommenderar er att läsa på denna sida: www.undulatportalen.se under fakta. Står mycket nyttigt om hur man sköter undulater. Bla. Om hur viktig det är att ge dem en allsidig kost med groddade frön, grönsaker osv.
Slutligen vill jag bara säga att jag hoppas ni tar till er av detta för det är en levande varelse ni har skaffat och de kräver engagemang och tycker ni det verkar jobbigt att sköta undulater på rätt sätt, ja då kanske inte undulater var någonting för er helt enkelt.
Jag säger inte allt detta för att vara elak utan för att jag inte vill se ännu en ensam och olycklig undulat. Jättesöt är den lilla förresten.

2012-08-30 @ 06:22:32
Postat av: mummu

Hej undulat.... vi har haft undulater 35år så vi vet hur man gör. Vi köpte den här undulaten på zoo äffären,dom vet nok när dem kan säljä sina undulater,eller hur + mat, och allt har vi, pinnar har vi hämtat från skogen.Är du nöjd, för det är vi, och våran putte, är redan jätte tam,och mår bra.Hoppas dina mår också lika bra.Hälsningar MUMMU.

2012-08-31 @ 12:13:58
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback