Robinsson 2012

Wihuu, äntligen något att titta på igen!
Robinson började idag, ska ni kolla?


Kommentarer
Postat av: Madeleine i CA

Vi brukar titta på amerikanska robinson.. men sista 1-2 säsongerna har vi inte tittat. Vi tittar nästan aldrig på TV numera känns det som.

ang dagis så barnomsorg väldigt dyrt här. Det är ju olika i olika stater. Men här där jag bor tex (som är en av de rikaste områdena i USA) så betalar vi 3500kr/mån för att Abbie ska gå kl.9-15 två dagar i veckan. Om hon skulle gå varje dag så skulle det kosta runt 7000kr. Så om vi skulle ha båda barnen heltid i skolan så skulle det alltså kosta 14.000kr/mån. Och det är mellan 9-15. Om du ska ha dom fr 7-5 som jag tror många i sverige gör (min mamma jobbade på dagis när ja växte upp) så skulle det kosta ännu mer. Strax under 20.000kr kanske. Så ja. LITE skillnad mot i sverige. Sen så är det ju mycket att folk tjänar mer pengar här rent generellt. Man klarar sig bra på en lön (ja inte ALLA.. men många gör det). Jag är inställd på att börja jobba igen när alla barnen går i skolan.. så ja om några år. Men vi får se.

2012-08-20 @ 20:30:24
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com
Postat av: Madeleine i CA

sen känner jag btw igen det där me att folk tittar lite snett på en för att man är hemmafru i sverige.. när ja berättar för folk i sverige att jag 'bara' är hemma så brukar dom fråga jaha och när ska du börja jobba igen? Eller så säger dom typ åhh stackars dig som inte får jobba. Som om det är hel konstigt att vara med sina barn haha..jaja, vissa tycker väl att det är bra att dumpa av barnen på dagis och låta dom uppfostra barnen åt en..

2012-08-20 @ 20:32:02
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com
Postat av: Anonym

Nej nej nej!
Jag är en CSI människa :-D

2012-08-21 @ 11:00:11
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback