Måndag!

Alla barnen sover och Andres är hos farbror doktorn pga. sin hemska huvudvärk som han haft i 3 dagar nu.
Jag sitter och väntar här framför datorn och njuter av lugnet.
 
I lördags åkte vi till Trosa till syrrans nya stuga. Det går framåt där, syrran kämpar på, hon vill ha allting klart nu, helst igår, men det är mycket att göra. Snart börjar det roliga- måla, tapetsera och inreda.
 
Barnen tyckte om att vara där och fångade sina små grodor igen. Vanessa gick där barfota med grodorna och pysslade för sig själv. Danilo städade ocj Jonathan gik i sin egen lilla värld och plockade bär och undersökte stället. Nicole busade mest med Jon.
 
Det sattes upp gipsskivor och spacklades, slipades, klipptes gräsmattan och krattades.
Såklart ville Danilo hjälpa Mummu med att kratta. Som han själv säger "siivoo!" (=städa (finska)
Ganska roligt när Mummu hade samlat gräshögar så skulle Kockis kratta just där så han spredde ut gräset igen...
 
 
Alla i arbete på gården...
 
Vanessa med sin groda...
 
Alla ville mer än gärna hjälpa till!
 
Nukke förtjänar en fika paus! :)
 
Mummu, Puua och min kusin Jon var också där. När det var dags att åka hem somnade Danilo och Jonathan när vi backade från utfarten. Man blir trött av att jobba!
 
På kvällen åt vi mat på Valla, och där spydde Nukke ner hela sig och golvet... Stackarn! Hon fick låna en av mina tröjor och vi gick hem för att bada. Det var bara den gången hon spydde, och hon mådde toppen direkt efter så man kan ju undra varför hon kräktes? Puua och Jon kom hem till oss för att titta på OS och umgås efter Valla, det var en mysig lördag.
 
Håller ni inte med mig när jag säger att det är sååå skönt att OS är slut!??
Det har vart OS hela dagarna långa som Andres bara vart tvungen att titta på, och i bilen lyssnar han bara på OS i radion. Suck. Fast börjar nog något annat sport som man bara är tvungen att se på...
Idag har vi vart ute hela eftermiddagen på en lekpark gården bredvid Mummu och Puua.
Sen var det tidigare i säng för dom alla, jag försöker börja med rutinerna lite lätt nu, så att det inte ska vara så svårt när dagis börjar nästa vecka. Vill inte att tjejerna ska ska väckas och att dom är jätte trötta för att dom inte är vana att lägga sig i tid på kvällarna. Nu har det ju vart lite si och så med läggningen under sommaren, precis som det ska vara.
Men snart är verkligheten är.
 
My baby girls
 
 
Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa

Kommentarer
Postat av: Madeleine i CA

Till att börja med så ville jag berätta att det ofta är svårt att kommentera här inne.. vet inte om nån annan sagt det? Ibland kommer det upp när man trycker på 'kommentera' typ problem att ladda sidan och ibland kommer det upp efter att man skrivit en kommentar och klickar push it, samma sak problem att ladda sidan mvh blogger. typ. Nu fick jag trycka 3-4ggr innan jag kunde komma in på kommentar sidan..

Men. Ang säng. Vi har 4 sovrum. Vi har 1, 1 är gästrum och sedan har tjejerna ett varsit rum. Abigail har våningsäng, så tanken har varit att tjejerna ska sova tillsammans bara dom blir lite större. Vi har börjat försöka, men de går inte så bra haha. Vi har precis byggt loft, men det är inte ett ordentligt rum med en dörr, men tanken är väl att om några år så ska det bli ett sovrum också. Hur ska ni göra?

2012-08-13 @ 22:07:23
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com
Postat av: Helena H

Mysigt att rusta o pyssla o fixa i stugan. :)

Stackars lilla Nicole då,ingen höjdare att kräkas, och absolut inte på bortaplan...Hoppas det bara var den gången så hon/ni inte åker på magsjuka.
Kram från Söderhamn

2012-08-14 @ 01:04:53
Postat av: Helena H

Men..glömde ju säga att jag hoppas det inte är nån allvarlig huvudvärk, och att Andres får något mot den så den går över snart.
Kram

2012-08-14 @ 01:07:01
Postat av: Anna - Lucas , Kevin & Linnea ♡

Vi mår bra, hur mår ni? :)
Haft en skön sommar?
kram

2012-08-14 @ 10:49:26
URL: http://aaannaas.blogg.se/
Postat av: Emma

jag tycker du är en super mamma. Fattar inte hur du orkar stå i och hitta på saker när du är gravid.
Jag orkade INGET i början pga illamående o trötthet, nu orkar ja inget för ja e höggravid tungt o ont så fort man rör sig , men försöker ta mig ut så plutten får leka utomhus.

2012-08-15 @ 04:46:05
URL: http://www.mammatillbenjamin.blogg.se
Postat av: sweetie

Hur gick det för Andrés?????

2012-08-15 @ 12:44:53
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback