Jag babblar på lite...

 
TjoHoo!
Nu har jag lagt grabbarna, idag har det bara varit Danilo som rymt från sängen och satt sig i sitt rum och lekt med sina leksaker...
Vi har precis ätit lunch på balkongen och nu sitter tjejerna och måla något fint till mig.
Jag tog ett breake från alla vardagssysslor och satte mig med kaffe koppen här vid datorn en stund. Försöker bocka av grejer från min "to-do-list" men den fylls ju på hela tiden med nya saker att göra .
Så jag sitter här och skriver medans jag går igenom barnens baby bilder för att välja några som jag ska sätta i deras baby-ramar. En grej som jag skulle ha gjort när dom döptes, typ, men det har bara inte blivit av.
 
Efter vilan ska vi ut på vift. Jag skulle behöva åka och köpa galonbyxor till Nicole inför dagis starten nästa vecka. Och fixa Bessas extra glasögon.
 
Åhh va jag längtar efter att få tillbaka min mobil... Trodde aldrig jag skulle bli så fast vid min iPhone, men det är jag. Känner mig lite "off" utan den. Men det är bara materiellt, jag klarar mig utan den också(), bara jag kan ringa ifall det händer något.
För er som inte vet så tappade jag ner den för trapporna, den gick i tusen bitar och nu har dom alltså skickat iväg den, så förmodligen får jag en helt ny mobil nästa vecka. Jag fick låna nån gammal mobil från min mamma, men jag har inga nummer kvar i den och den funkar inte som den ska den heller. Ibland får jag SMS på den, och ibland kan jag inte ens öppna meddelanderna... *suck*
 
Jag tänkte förnya min abonemang snart och då kanske jag byter mobil, så då ska jag sälja min iPhone (som kommer att vara helt ny) ifall det är någon som är intresserad av en helt ny iPhone 4 så hojta gärna till !!!
 
Jajuste, det är många som frågat hur det gick med Andres hos läkaren- Han har svårt bihålsinflammation och fick antibiotika och dessutom måste han börja använda medicin för sitt höga blodtryck. Stackarn. Och han åker ändå iväg och jobbar fast han är jätte sjuk med feberfrossa och allt. Jag ber han stanna hemma och vila upp sig, men han säger att jobbet måste bli klart... 
Försök få en sån envis människa att förstå att hälsan måste alltitd komma först...

Kommentarer
Postat av: Anna

Kom på att du frågade om vi funderade på flera barn. Svaret är nog Nej. Maken är nöjd som det är Hade han verkligen velat ha en till hade det nog blivit så. Blir sugen ibland men tjejerna tar mig snabbt tillbaka till verkligheten. Vi jobbar 100% båda 2 så vi ahr fullt upp med de 3 vi har & det har varit ganska intesivit i bland men det vet nog du som har 4 st tätt ;-) (jag har ju bara 3)

ha en skön dag & njut av vädret. Själv sitter jag på kontoret vid datorn (jobbet)...

2012-08-15 @ 14:21:51
URL: http://bjornbarsanna.blogspot.se/
Postat av: Sandra

Grattis till bebisen!
Vad jobbar Andres med? Sådär är min man med , åker till jobbet fast han är jättesjuk. Tokiga karlar!

2012-08-15 @ 16:16:49
URL: http://sparsamhet.nu
Postat av: Carro

Ska du sälja din iphone så är jag väldigt intresserad ;) Beror lite på pris och så med men jag är i behov av en ny mobil.

2012-08-15 @ 19:34:31
Postat av: Madeleine

Andres får krya på sig! hoppas han snart blir bättre!

kram från madde

2012-08-16 @ 08:16:21
URL: http://madeleine82.blogg.se
Postat av: Fellu😍

Jag är väldigt intresserad av en ny mobil !!☺krya på dig andres😚

2012-08-17 @ 09:36:15
URL: http://karolinanordking.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback