Felicias 10-års kalas! ♥

I fredags var vi bjudna på Felicias 10-årskalas. Det var bestämt att den skulle hållas hos Mummu och Puua, så alla kunde vara ute. Allting var jätte fint dekorerat, och Felicia hade gjort tårtan helt själv. Jätte god!
 
Höjdpunkten blev nog när vår morbror Lasse och kusin Jon gjorde entre med motorcykeln. Speciellt alla smågrabbar var helt fascinerade. Dom fick t om provsitta på den. Danilo ville inte sitta själv på den, men med brorsan gick det bra. Jonathan ville inte ens hoppa av när det var dags. Han är helt fascinerad i motorcyklar och bilar.
 
Linslusarna ville också vara med...
 
Dewin
 
Sebastian nöjde sig med sin nya cykel (ÄNTLIGEN fångade man honom på bild, han brukar vara jätte svår!)
 
När tårtan kom in sjöngs det på finska, svenska och spanska.
 
Och såklart var det show på schemat också.
Felicia och Emma hade suttit inne på toan i en halvtimme och sminkat sig alldeles själva...
 
Stefan hade vart och lämnat Anna på en firmafest, så när han kom tillbaka rullade han på ögonen och suckade när tjejerna hade show igen. Men när han SÅG hur dom såg ut höll han på att tappa hakan, hahaha...
 
 
Det var ett bra kalas, TACK för fikat och för korvarna- jätte gott!!!
 
P.S Jag fotade också barnen för en ny HEADER som jag vill fixa. Får se hur det blir med det, det är inte alls lätt att få dom att samarbeta med mig, speciellt inte grabbarna, och speciellt inte eftersom jag ville ha båda på samma bild. Hmm... det får bli som det blir.

Kommentarer
Postat av: erika

Så fina bilder du har lagt in! Du strålar!! Så spännande med en till bebis.. du är modig :-). Följer din blogg varje dag, även fast jag inte hinner skriva något. Har haft fullt upp hela sommaren med jobb och nu är jag dödstrött! Vill bara vara hemma med Yannick och barnen nu. Massor av kramar till dig!!

2012-08-06 @ 21:23:35
URL: http://lillaica.blogg.se
Postat av: Caroline

Vad mysigt med kalas :-)

Sv: vi bor just nu i hus och barnen kan precis ha varsitt rum.. Men rummen är små. Dessutom bor vi i en backe, så barnen kan inte cykla ute eller så. Vilket jag tycker är synd! Därför vill vi flytta. Får vi nu en fjärde som vi vill så har denne inget rum.

2012-08-07 @ 08:05:58
URL: http://carr0n.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback