Påskafton




Påskaftton idag, vilket betydde att påskharen var hos oss igårnatt och lämnade 4 st ägg nånstans i hemmet.
Inte så kul att barnen vaknade tidigare än normalt, fast alla fick vara uppe längre igår, men så är ju alltid. Ju senare dom får vara uppe, desto tidigare vaknar dom. Borde ju vara tvärtom, tycker man.
Det första Nicole och Vanessa frågade var om påskharen inte hade vart här?
Joo.... Jag hann göra alla iordning först innan dom drog iväg på äggjakt.

Dom sprang runt som yra höns hela gänget.
Nicole hittade sitt ägg först av alla, i tvättmaskinen. Då trodde resten av gänget att alla ägg var där och blev grymt besvikna på att påskharen bara hade lämnat ett ägg åt Nicole. Så jag fick hjälpa till med letandet lite...
Vanessa hittade sitt ägg i korgen där dom har mössor. Då trodde trodde grabbarna att där fanns till dom också och började bråka när det inte fanns. Haha.. Jag bad Danilo gå och hämta sina skor (där hade haren gömt ett ägg) men han ville inte alls ha sina skor, han ville ha NAMIII!!! (godis) Till slut gick han tjurigt dit, hittade sitt ägg och snabbt kämpade han med att få upp dem innan nån skulle ta den från honom. Jag skrattade och skrattade. Synd att jag inte filmade! Jonathan som är familjens kaxigpelle gick till Danilo med bestämda, raka steg och skulle ta ägget från honom. Men handlar det om mat eller godis så ryter Danilo till, då var det bara att skynda sig och leta efter ett ägg till Jonathan som han hittade bakom soffkuddarna. ALLA GLADA!

Jag var inte lika glad som skulle öppna 4 ägg samtidigt och plocka upp efter kladdiga godisar som hade lämnats på soffan... Vanessa har plötsligt blivit familjens "farbror Joakim" och skulle prompt spara sitt ägg, men snorpade gärna åt sig godis från de andra. Hahah... Den som spar, hon har!




Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback