Dags att fylla på....

Skulle behöva fylla på våran pysselskåp: pennor, papper, lera, målarböcker, pärlor + band, penslar + färg och allt sjunger sina sista verser!


Kommentarer
Postat av: Caroline A

Tack! :-)

Glad Påsk!!

2012-04-05 @ 15:39:24
URL: http://www.mammacarros.bloggplatsen.se
Postat av: Ninnie-Mitt liv med 3 prinsar

Tack så mycket =)



Måste bara säga att dina barn är sååå himla söta =)



tänkte bara svara på frågan nedan om barnkläder..ja är en shoppoholic när de gäller barnkläder..älskar älskar älskar verkligen de...och som du oxå MÖSSOR. har fastnat mycke för geggamojja och villervallas mössor. nog dimper de ner nått packet i mån som är till kidsen men mycker mer sällan till mig =)

har faktiskt i skrivandes stund klickat hem lite kläder och Mössor så klart från Villervalla..deras overaller som de har fått in nu med huva är hur fina som helst...tänkte på de när ja såg dina barn hade de när de var på leklandet..sen var de väldigt bra pris på dem oxå =)



ha en underbar påsk



Kram

2012-04-05 @ 15:48:06
URL: http://ninniejohanna.vimedbarn.se
Postat av: Sara, mamma till tre små troll

Min stora flicka hade bliit helt salig om hon sett ert pysselskåp, det är verkligen dags för en påfyllning hemma hoss oss med men det har inte blivit av på länge nu.



Sv: Va roligt att du hittade in till mig, tack och detsamma :) Har för mig jag har varit inne här ett par gånger för länge sen när du hade lite funderingar kring vagn när dina pojkar var nyfödda :)

2012-04-05 @ 19:34:59
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Helena H

Kul att se såna här inlägg också tycker jag. Blir så att man känner er ännu mer när man ser vad ni gillar att spela/göra. Känns som att ni och vi har liknande intressen. Vi spelar ju mycket spel, bygger pussel o pysslar här hemma.

2012-04-06 @ 00:50:34
Postat av: Emma

vad mkt pyssel saker ni har:)

2012-04-06 @ 10:24:35
URL: http://mammatillbenjamin.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback