Svampskogen & kvällsfika x 2 !

Igår när jag och grabbarna Bus gick och la oss för vila så åkte Andres, Nukke, Bessa, Puua, Karo & Peter ut till svampskogen.
Det var tydligen bara Karo (?) som hittade svampar OCH äpplen av gänget... Eller?

"Snodde" dessa bilder från syrran blogg:

Puua på jakt efter kantareller


Nicole hittade en stor svamp!


Nukke letade också efter "Röllis" koja inne i skogen, så lill syrran blev jätte rädd.


Det var liiite svårt för pappa Andres att överhuvudtaget hitta några svampar, eftersom  han i stort sett fick bära sina Prinsessor överallt... Och så skulle dom pussas hela tiden också, så han såg ju inte ens vart han gick.


När moster Karo gick med Nicole så hade Nicole stannat och frågat: "Min pappa ska väl inte lämna mig här!??"
Stackars lilla gofisen!

Eftersom syrran snattat en massa äpplen, så fick Andres uppgiften att göra en äppelpaj till hela gänget. Han är verkligen så duktig på att baka och laga mat, jag har tur som har honom!  Annars hade vi nog levt på makaroner och köttbullar varje dag, typ. Haha, nästan iaf.

Eftersom min svägerska Anna varit i London och vi inte har setts på ett tag så kom hon och Emma över på fika och pussa på alla barnen. Danilo hittade Anna direkt och total vägrade släppa taget om henne. Han hängde på henne som en apa, och ville inte ens gå till Emma hur hon än försökte locka med sig honom. Vi pratade medans alla hängde på henne, riktigt mysigt som vanligt!

När dom skulle gå så blev det en riktig konsert i världsklass här hemma... Oh my gooood...
Nicole och Vanessa som bara hade trosor och linne på sig hade satt på sig ett par sandaler och trodde på riktigt att dem skulle få följa med dem hem. Dem grät floder när dem inte fick följa med och var helt otröstliga. Även "Kockisen" var helt förstörd när vi fick bokstavligen slita honom från Annas famn.
Stackars Emma var också helt förstörd över att lämna sina gråtande kusiner... Det är kärlek det!

Efter ett tag plingade det på dörren, nej förlåt, det gjorde inte det alls det, det hördes "TILIPITAPPI TÖÖ" som det alltid gör när Puua kommer, då springer alla barnen alltid till brevlådan och är glada at deras Puua kommer. Peter och Karo kom också. Dom hade med sig svampstuvning som dem gjort (den var faktiskt helt OK, Karo!) Vi fikade på det och äppelpaj, medans tjejerna skulle äta kvällsmiddag.

Paita ja perse- Puua & Bessa


Nicole


Busgrabbarna


När Peter satt och pratade med Vanessa, så stoppade hon plötsligt helt nonchalant fingrana i öronen. Jag tror att hon hade hört tillräckligt? Schysst!


Sedan blev det en massa bus, gråt och bråk och ännu mera bus. Dom bråkade om vem som skulle ha vilken leksak, tog grejer från händerna på varandra och ramlade och busade...


Tack för en trevlig kväll allihopa!


Kommentarer
Postat av: Fraj

Vad härligt ni verkar ha haft det :)

2011-09-12 @ 14:35:03
URL: http://kombinationskristus.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback