...Just när jag inte trodde att det skulle kunna bli värre.....


När jag inte trodde att det skulle kunna bli värre- Så blev det det!
Vi fick stressa iväg som bara den för att hinna med bion i Heron City, och fastnade i köer. Men vi hann ändå och köpte godis, dricka och popcorn.

Först blev Vanessa lite rädd att komma in i en mörk bio salong, hon ville sitta i min famn och sa att hon ville gå hem och sova. Men när filmen väl började så var hon glad och helt inne i filmen!

Ca. 40 minuter in i filmen vänds hela filmen upp och ner och de börjar prata svenska baklänges. Whaaat?
Inget ändrades på ett tag och då gick syrran och frågade vad som stod på, då kom en vakt in och sa att deras filmrulle har satts ihop fel (?!) och att dom ska försöka åtgärda problemet inom 10-15 minuter.

Vi satt och väntade, och hade lite långtråkigt så Andres kastade nån popcorn på Felicia, hon kastade lite tillbaka... Jag kastade en hel näve på syrran och vet ni vad hon gjorde då? Hon tog HELA deras stora popcorn "skål" (?) och hällde över mig! Gissa om vi hade roligt. (Såklart städade vi upp allting efter oss!)

Sen kom vakten igen och meddelade att det inte gick att fixa filmen, den skulle inte hinna bli klar till denna föreställning. Ingen fortsättning på filmen alltså.
VI fick 2 biljetter för varje biljett vi har köpt, så det var inte helt illa det. Men vad är oddsen att det här ska hända? Jag menar- hur ofta går vi på bio? Och detta var premiär dagen också! Men, men- det var bara att gå.

Pojkarna fick stanna kvar hos Puua som dom saknat så mycket, han gick iväg med dem till ankdammen där grabbarna blivit helt vilda!

Lill-Bonden Jonathan har hittat sin kära traktor


Mammas sötis!

Utanför bio salongen...
(Dewin var spiderman igen)

Vanessa & Felicia

Gänget poserar med gänget från Sjumilaskogen

Nicole har blivit lite av en pappas tjej! Nuförtiden om han går iväg till jobbet så säger hon: "Åhh, jag saknar min pappa!"

Karo, Dewin, Felicia, Vanessa, Nicole och Andres

... Intressant film...

Andres knipsade kort när popcorn flög överallt, men det var inget att visa här, så konstiga miner, hahaha...

Efter filmen (om man kan säga så) så gick vi ut till lekplatsen och funderade på vad vi skulle hitta på härnäst medans barnen sprang runt och åkte kana.


Vi bestämde att åka till restaurangen Lemon och äta middag ihop.
Där gick det inte heller helt problemfritt (just our luck), för dom hade glömt Felicias mat... Men det fixade sig ändå.

Pussgurkan Bessa!

Pappa & dotter


Sen var det bara hem och hämta grabbarna. Vi stannade en stund ute på gården och tjattrade med Anna som man inte sett på en evighet känns det som!
Emma och Felicia och deras 10 kompisar kom förbi också och spelade något spel tillsammans. Alla var jätte gulliga med barnen och ville ha dem med överallt. Grabbarna är grymma på att charma folk.
Prinsarna med sina Gudmödrar


Nu tänkte jag gå ner till vårat sovrum och titta på film.
Andres är iväg och spelar poker så jag orkar inte fixa något myspys alls här i vardagsrummet ikväll, och tjejerna var inte så mycket till sällskap, dom var helt slut körda. Nicole brukar aldrig själv säga att hon vill gå och sova, men efter badet sa hon det, för hon var tydligen jätte, jätte, JÄTTE trött!

Nu ska jag rota lite bland gottis- skåpet, tycker mig höra nånting ropa på mig....

P.S Tack för hjälpen Mummu och Puua!
P.S 2- Vi får ta om det här med bion snart, right sis?


Kommentarer
Postat av: Niikki

Dina barn har oxå blivit så stora. Det är bra med oss och rutinerna börjar komma tillbaka igen :) Hur är det med er?

2011-09-02 @ 23:12:32
URL: http://mammaniikki.blogspot.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback