Lördag- Bad på Torvalla

Idag är det lördag. Grabbarna sover sen 19.40 och Nicole la sig för en kvart sen, Vanessa sover här på soffan.
Vi har tagit fram godis skålen och poppade popcorn och tittade på Fångarna på Fortet- precis som jag gjorde när jag var liten.

Imorse gick vi iväg till Torvalla simhall och badade med syrran och hennes barn Felicia och Dewin.
På morgonen när jag frågade om vi skulle bada så var Nicole jätte glad och stod med skorna på redan en timme innan vi skulle iväg, fast hon tänkte ju inte bada, visade det sig när vi började närma oss hallen.
Hon är en riktig badkruka våran Nicole!
Hon älskar att bada i badkaret, bubbelpoolen, men så fort det är lite annorlunda, lite kallare så vägrar hon. Vi gjorde ändå framsteg idag, för hon satte på sig bikinin helt utan gnäll... OCH hon doppade ju faktiskt ena stortån i vattnet.

Vanessa och grabbarna älskade att bada. Det var första gången för grabbarna i en simhall, så dom var nyfikna.
Vi plaskade och undersökte stället, men när barnens läppar förvandlades till blåa, som om dom ätit blåbär och huttrade helt stelt var det dags att gå upp.

I omklädningsrummet...
(Andres hade med sig Kockis (Danilo) i herrarnas provrum)


Vanessa & Felicia


Karo som också var en badkruka idag gick runt med Nicole och tittade på när Dewin och Felicia hoppade från trampolinen...


Bessa Bus & Pappa


Åka båt var kul


Jag hann bara ta några få kort, jag har ju undervattenskamera, men på sistoe när den vart under vatten så har den varit immig i flera flera dagar efter, så nu fick kameran vila...

Nicole och Felicia hade en egen fruktstund


Mina fina Enkeli


"Vågar jag, eller vågar jag inte?" (Jonsku=Jonathan)


Dewin

Kockis (Danilo)


Moster Karo busar med Kockis


Mina fina busungar



När vi hade badat klart gick jag och Jonathan och bastade. Vanessa fick för sig att hon inte alls tänkte bada bastu, så hon och Nicole satt utanför och väntade en stund.
FÖRSTA gången som Jonathan badar bastu, och han gillade det. Finne som han är

När vi var klara så satt Andres redan i cafeterian och hade beställt mat till oss. Tack hjärtat!
Vi fick kämpa hårt för att hålla grabbarna vakna efter bad och lunch när vi gick hem, vi fick t om ta upp dem ur vagnen för att dom slocknade hela tiden. Jag ville att dom ska sova hemma, för om dom sover i vagnen en 10-15 minuter så sover dom inte alls är vi kommer hem, och 15 minuter är alldleles för kort tid för dom att sova på hela dan. Vi fick även med oss Felicia hem.

Pappa drar med sig två trötta gossar


Fast det selar ingen roll om man tar upp dom och bär på dom istället, för är dom trötta så somnar dom, oavsett hur, var eller när. Danilo somnade i pappans famn och Jonathan sov GÅENDES!



När vi promenerade hem kom den där jäkla huvudvärken smygandes, och när vi väl var hemma höll den på att sprängas. Jag tog alvedon och försökte ta det lungt, men det hjälpte inte.
Jag blev illamående och all ljus gjorde ont och det gjorde t om ont att titta åt sidorna. Så när Andres kommit hem från att ha tippat så gick jag ner och la mig, och jag sov som en stock.
Felicia lekte snällt med barnen, fast Vanessa blev arg för något en stund och väckte grabbarna också med rösten som Gud glömde. Men jag lyckades få dem att somna om.

Resten av kvällen har vi tagit det lungt. Barnen har lekt otroligt fint med varandra. Jag tänkte gå och hälsa på damerna som skulle på Ladies Night ikväll- Karo, Mummu, Mamus (Dewin & Felicias farmor) Anna och hennes mamma Eva. Jag blev också bjuden, men det var inte läge att gå. Jag hoppas att dom har roligt!!!
Lär ju få höra om det imorgon
Vi åt pizza till middag och har bara tagit det lungt.

Imorgon blir det full rulle för oss. Vi ska gå och titta på fondtapeter till barnens rum + vardagsrummet, eventuellt tiitta på Emma & Felicias handbollsmatch och gå på Milos 4-årskalas.

O-ou. Nu låter det som att Andres också somnat på soffan.

Räknade nyss att jag har 56bilder som väntar på att läggas in här på bloggen... En massa blandade bilder på dagarna som gått och så bilder när vi besökte lille Robin på BB och när vi var i ankdammen...
Imorgon lär det ju bli ännu fler bilder... Jag kommer då aldrig ikapp!


Kommentarer
Postat av: Catharina

Hej! Jag har inte kommenterat här innan så jag kände att det var dags! Jag kommer inte alls ihåg hur jag hittade hit faktiskt men du är min absoluta favoritblogg att läsa! Jag väntar mitt första barn den första Februari och tycker det är underbart att läsa hur du är med dina otroligt vackra barn och vilket otroligt bra jobb du så uppenbart gör med dem!



Haha, jag vet inte riktigt vart jag ville komma ville bara slänga iväg ett tack för en underbart positiv familjeblogg! Äntligen! :)

2011-10-15 @ 23:09:07
URL: http://catharinabrunfelter.wordpress.com
Postat av: Karolina Nordling

Haha ja de var en upplevelse att bada med alla.. Eller ja utom Nicole:)

Tack för maten Aatu!!! :)

2011-10-16 @ 00:27:07
URL: http://Www.karolinanordling.com
Postat av: Helena

Så härliga fina bilder från badet. :) Nicole ser iaf glad ut att vara med på badet idag. Om jag inte minns fel så var det ju värre förra gången. Hon kommer nog bada där snart hon med, behöver väl bara lite mer tid att vänja sig vid nya saker än de andra.

Sen tror jag du får ta och skaffa en sekreterare snart som kan hjälpa dig med foton o text i bloggen, så du hinner med allt du vill. :)

Kram från Söderhamn

2011-10-16 @ 21:27:16
Postat av: Emma

Hur somnar man gåendes??:)

Vad fint badhus ni såg ut att ha där ni bor!

Kram

2011-10-17 @ 19:15:15
URL: http://www.mammatillbenjamin,blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback