Vanessa på dåligt humör

Suck.
Vilken natt!!! Vanessa har vaknat 5-6 gånger inatt och klagat på det ena och det andra. Danilo har varit gnällig hela natten också. Som om det inte var nog vaknade Bessa på riktigt dåligt humör...

Inget har vart bra, hon har bara skrikit och gråtit, bråkat och gnällt heeeeela förmiddan. Hon hör inget, lyssnar inget och bryr sig inte. Hon har fått sitta i rummet, men ändå ger hon sig inte! T ex så blev hon förbannad på sina klistermärken..??!
Hon är SÅ ENVIS!!!!!!!
Hennes röst skär sig igenom allt, och man blir skogstokig på det.

Hon ville inte ens äta samtidigt som oss, hon var för upptagen med sina utbrott med klistermärken och hårspännen. Suck, suck, suck.

Nu har alla ätit iaf, och idag ska vi ALLA sova en stund. Förhoppningsvis vaknar lilla pigan och resten av ligan på bättre humör.



Kommentarer
Postat av: Helena

Låter ju inte som någon rolig början på fredagen direkt. Jobbigt med viljestarka barn!

Om du vill kan du få byta med mig idag, har en 14årig tjej här nu som är som ett åskmoln för att vi ska vara hemma i helgen och inte åka upp till hennes pappa, min särbo. Huuur ska hon klara sig till nästa helg....? suck Känns som att det kommer bli en lång helg. :(

Kram

2011-11-11 @ 14:29:25
Postat av: Sofia

Jobbigt med sådana nätter! Här sov vi förvånansvärt bra med tanke på att de var fullmåne, mina barn brukar vara känsliga för det!! Ha en bra helg!

Kram

2011-11-11 @ 15:11:16
URL: http://sofiajblogg.blogspot.com
Postat av: Karolina Nordling

Haha låter som Bessa....

2011-11-11 @ 15:27:13
URL: http://Www.karolinanordling.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback