Måndag

Måndag idag, en ny vecka har börjat.
Blir det kanske under denna vecka vi kan flytta in i vårat nya hem?

Små grabbarna ligger och sover, hoppas att byggjobbarna här utanför inte ska börja spränga igen, för då vaknar dom garanterat, så högt som det smäller. Det lugnade till sig en stund där med arbetet med husen bakom vårat, men nu tycks dom ha kommit igång med sitt oljugd igen och väckte oss innnan 7 imorse. Thansk a lot! Skönt att slippa dom snart!
Tjejerna sitter och tittar på Alla vi barn i Bullerbyn. Jag tycker att det är viktigt att dom också har en lugn stund på dagen, fast dom inte sover alls på dagarna längre. Vanessa slutade väl helt för 1-2 månader sen, och Nicole för över 1 år sen. När slutade era barn att sova middag?

Vi har varit ute i över en timme på förmiddan, spelade lite fotboll och lekte bland löven. Plötsligt när Jonathan smet iväg märkte jag att hans ena sko var borta och kunde inte hitta den nånstans!
Det var hur mycket löv som helst där vi hade lekt, om den hade hamnat bland löven så hade jag ett stort problem. Jag letade en bra stund bland alla löven, och den var svår att hitta, för den har ungefär samma nyans, hans bruna sko.. Men till slut hittade jag den .

Det är inte alls så kul att gå ut med grabbarna. Dom springer åt varsitt håll och försvinner. Då måste jag springa med hjärtat i halsgropen efter den ena och den andra. Blir inte alls roligt för tjejerna som vill leka och ha kul.
Måste gå ut med bara tjejerna nån gång, så dom får leka utan små bröderna som man ska springa efter...
Varför finns det inte lekplatser som är inhägnade????

Idag har jag  försökt packa lite igen. Jag tömde ju en kartong och några väskor i våran nya lägenhet samtidigt som jag var där och städade, så jag tog hem den tomma kartongen och väskorna och tänkte fylla på dom igen och ta med idag. Vi ska dit idag efter att Andres kommit hem från jobbet och slipa och spackla en gång till. Jag hoppas att vi kan börja måla imorgon?

Vet ni vad som hände häromdan då? Jag rensade bland goddis skåpet, och då hade Nicole vart där och norpat åt sig en burk fullt med sockerfri tuggummi. Jag tyckte väl att det var lite för tyst i deras rum, så när jag var där och kikade hittade jag en TOM tugummi burk (och jag visste att vi bara tagit 2 tugummi därifrån ur 100)
Små grabbarna satt och dreglade och hade käkat upp tugummi dom också, men hur jag än letade kunde jag inte hitta några fler tuggummin nånstans. -Förutom idag.
Alllt sitter fastklumpade på deras matta!!!! Dom har en ryamatta, och nu är den helt förstörd. Det var den lite i och för sig innan också, men saftfläckar och choklad fläckar lite här och där, men nu också tuggummi då...
Ska ta och kasta den, har inget annat val. Tur att jag köpt nya mattor till dem som ligger i plast, i väntan på flytten.

Bilder på dagarna som gått:

Besoliiina softar på soffan


Grabbarna äter lite mellis


Sötnosen


Fick med mig Felicia och Emma hem också


Ritstund med Halloween tema


Vanssa tycker om att använda min läppglans



Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det ska bli att flytta!!!
Jag är såå trött på den här lägenheten så det det ryker om det.
Jag bokstavligen HATAR den här planlösningen mer och mer. Vi har bara ett sovrum här uppe (på entreplan) och där har tjejerna siona sängar och det är också alla FYRA barnens lekrum. Alla leker alltså i ett och samma rum, så det blir bråk var och varannan minut. Det känns som att vi bor i en tvåa, eftersom vi inte gör annat än sover och tvättar där nere. Och vi håller verkligen på att gå varandra ordentligt på nerverna.

Jag älskar planlösningen på våran nya lägenhet. Stort, alla har egna rum, eget space och allting är på samma plan!
Kan inte bli bättre!
Jag vill inte bo i radhus eller hus längre, just för att jag vill ha allt på ett och samma plan. Det är så mycket enklare när man har småbarn. Inga trappor, allt på samma plan, me love.

Tänk att jag tjatade till mig denna lägenhet, just för att den hade trappor. Sen liten har jag älskat trappor och velat ha trappor i mitt hem. Men det ändrades fort när jag själv fick barn.

Jag läääängtar....




Kommentarer
Postat av: -Santsu-

Moi!

Kohta se lähenee,se muutto. Jee,oon ihan intona sun puolesta!

Mulla on vähän toistepäin kun sulla. Meillä on nyt kaikki samassa tasossa ja niiiin toivoisin välillä että voisin komentaa lapset vaikka yläkertaan leikkimään tai jotain. Kun nyt tuntuu että aina ollaan kaik 7 naamat vastakkain. Käytiin yhdessä talo näytössä eilen ja iiiiikkk se oli ihana. 2kerrosta ja pelkkä yläkerta oli 120 neliöä. Saunaosasto oli tosi ihana,iso sauna ja 2suihkua ja takkahuone. Mutt oli sillä talolla kyllä hintaakin,huhu!



Meillä kaksoset 3v nukkuu vieläkin päiväunia noin 2tuntia. Jules 1,8 nukkuu 3-4 tuntia. Tuun kyllä,pitämään pitkään vielä kiinni siitä että pojat nukkuu päiväunia. Lopetan ne sit vasta kun ne häiritsee yöunia.

Muistelisin että tytöt lopetti päiväunet 5vuotiaina.



Tsemppiä vielä viimeisiin rutistukseen asunnon kanssa! Hienon näköistä jo nyt!

2011-11-07 @ 13:38:22
Postat av: TÄVLING PÅGÅR - Mamma Till Vincent&Linus

de är så hemskt med cancer :( min bror har de samt min moster :(



med oss är allt bara bra :) fullt upp men de vet ju du säkert allt om eftersom du har fler barn än mig hihi

kram

2011-11-07 @ 15:39:23
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: erika

Så spännande att ni snart ska flytta! Förstår att det känns skönt. Du verkar ha det som mig på dagarna.. fast jag har ju bara Alva och Tor. Det är omöjligt att gå ut med båda barnen utan att Tor springer iväg, ut på vägen och man hinner aldrig leka med Alva. Hon vill gunga och pyssla med mig på gården, men Tor tarall tid. Hoppas att han lugnat sig till nästa vår .. annars bygger vi staket. Vi hade en enplansvilla förrut i Gnesta och det var jätte skönt. Nu har vi bara sovrummen uppe och allt annat nere. Vi sover bara uppe, känns lite trist att en hel våning ska står "tom".. men det blir väl bättre när Tor är större och vi kan ta bort grinden. Vi har inte fått någon snö ännu, nu längtar jag mycket! Kramar

2011-11-07 @ 15:56:49
Postat av: Taru

Halloj... Det var längesen man såg till er :-) Kul att ni kommit igång ordentligt med lägenheten.. Det måste kännas jätteroligt att snart få flytta in :-)



Haha... gullig du e. Alla hus är ju inte med trappor... Finns många med en planlösning där allt e på samma plan... Men som sagt.. Dom kostar ju också ;-)



Hör av er om ni ska ut o leka någon dag! Kram

2011-11-07 @ 16:22:40
Postat av: Lisa - Mamma till Alice <3

Hej hej!



Ser att du har en ny bloggdesign, fin. De är så söta dina barn. =0)



Diggar speciellt sista bilden, klart man måste göra sig fin, hihi.



Kram!

2011-11-07 @ 19:58:43
URL: http://thecharmedone.blogg.se/
Postat av: Camilla 31 år & 8 barnsmamma

Hej hej

Tittar in flera gånger per dag o är så nyfiken om det finns några nya kort på lägenheten..hehe..



Vår 2,5 åring har slutat sova lunch,1,5 åringen sover fortfarande på vardagar,på helgerna sover vi så länge att han inte behöver det hhe..



Det borde vara inhängnat påå lekplatser just för att barn springer..



Jättefina bilder på på barnen som allid..:-D



Ha en jättebra kväll



Mvh Camilla

2011-11-07 @ 20:28:24
URL: http://minstorafamilj.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback