Nicki Minaj - Super Bass

Här är tjejen som sjunger den egentligen. Emn låt som är en riktig HIT hemma hos oss just nu.
Nicole och Vanessa shejkar loss som bara den till den här, och jag tycker om den jätte mycket också.
Den "fastnar" på något sätt.
Vad tyckte Du?

P.S Tjej-ligan, var hon inte lite lik Tini??


Kommentarer
Postat av: boosse

Jag hoppas faktiskt att tjejerna inte har sett videon, inte pojkarna heller. Personligen så tittar jag inte på videor och skulle inte låta Maribel heller där kvinnor är lättklädda och dansar så utmanande på det sättet.

När en av mina systerdöttrar var 4 år dansade hon runt på altanen för att sedan dansa runt en stolpe på ett sådant sätt ingen barn bör. Fick sedan reda på att hon hade sett det på mtv.Jag tycker att det är så synd att det är sådant på tv så fort man slår på den. Ännu mer tråkigt att kvinnliga artister känner att de måste anspela på sex för att bli kända.Jag är trött, borde ha gått och lagt mig för länge sedan. Menade ABSOLUT INGET ILLA MOT DIG SATU det var bara längesedan jag såg en video och det gör mig så upprörd. Hoppas ni sover sött :) DU vet vad som är bäst för DINA BARN. Kram

2011-11-08 @ 00:29:18
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: ginger

Jag diggar videon, den är ok och låten med den sätter sig! Jag är gift med en kamerunsk man från afrika sen 11 år tillbaka och afrikanska danser är med mycket med rumpa och kroppen, natuligt, vackert tycker jag. Nikki min dotter lärde sig lite afrikansk dans, vet att det är många utmanande vidos ute i världen men det är så dom säljer...Kram och tack och lov att vi alla har olika åsikter =)

2011-11-08 @ 14:08:34
URL: http://gingerstrohoppkarlek.blogspot.com/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback