Natti, Natti

Idag åkte jag och mitt hjärta till Bauhaus, han ville visa mig badrumsmöbler som han gillade. Jätte fina! Först sa dom att dom har det i lager, men sen visade det sig att det inte alks fanns. Eftersom det var utförsäljning på just de möblerna så fick vi åka ända bort till Barkarby för att få dem- kan ni tänka er vilken tur! Vi slapp leveranstiden på 4 veckor!!!

Badrumskillarna kunde inte börja kakla idag, men imorgon så!

Vi bärde grejerna till nya lägenheten, jag lovar att skicka in bild så fort dem är på plats!

Jag börjar bli lite ivrig känner jag... Jag hoppas, hoppas, hoppas att allting blir klart till fredag (badrum+mellan halken) som det var sagt!
Fast vi måste nog ändra färg till mellanhallen... Vi tänkte ju först måla det i vitt, men eftersom vi har mycket färg kvar från v-rummet och hallen, och dessutom ont om pengar att köpa mer färg, så är det nog lika bra att ta den färg vi faktiskt redan har? Right?

Nu ska jag lägga mig, känner mig redo för natten nu.

Natti Natti!


Kommentarer
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]

Hur är det med dig en kväll som denna då?

2011-11-23 @ 00:18:02
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: erika

Så roligt! Det kommer att bli jätte fint, det känner jag på mig. Vilka fina tapeter ni har valt till alla rummen. De till barnrummen var sååå söta. Jobbigt när lillprinsen inte vill sova. Tor har också kommit i en sån period nu.. har somnat som vanligt vid 20 och vaknat vid 4 och varit vaken till 6 och då somnat. Men han gråter inte, han står upp och pratar. Vi har iförsig honom i vårt rum, så han ser oss, kanske därför han inte är ledsen. Men man blir så trött när man inte får sova ordentligt! snäll du är som tar honom varje natt. Här hemma så är det Yannick som tar honom om nätterna, även fast han jobbar. För jag fixar inte att vara utan sömn och sen har jag ju hand om dom hela dagen sen (så resonerar Yannick). Är oerhört tacksam för det. Kramar på er i höstmörkret!

2011-11-23 @ 09:45:08
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback