.......

Hej!
Först vill jag be om ursäkt till dom som har skrivit till mig idag, för jag råkade komma åt nån knapp så jag raderade en del! Förlåt!

Nu är det alltså fredagkväll och jag väntar på att idol ska fortsätta. Tyckte att Molly sjöng låter "Listen" helt fantastiskt bra! Grabbarna la sig när Idol började och sen hade vi andra + Emma & Anna myspys med pizza och en massa annat gott. Sen ville tjejerna plötsligt gå och lägga sig, och dom slocknade som stockar kan jag lova.

Idag har vi varit på Bauhaus och kollat på kakel och klinkers till vårat badrum, men jag vet inte riktigt vilket av det Andres gillade bäst. 

Känner mig lite låg. Tänker så mycket på Minna, och på morbror Lasse, Mikaela och Jon. Dom har en riktigt tuff dag framför sig imorgon. Minna förs till sista vilan.
Jag hade så gärna velat vara där...
Men det gick inte. Det får jag acceptera.
Jag finns med i tankarna i alla fall...

Idag har jag tvättat och tumlat en massa! Men klädhögen har inte minskat. Jag är i full färd med att tvätta sängkläder och snart ska jag ta ner våra gardiner också, men jag har väntat lite med det eftersom det kommer verkligen se så tomt ut här hemma då. Jag har också sköljt av blommorna och krukorna i vårt rum.

Nu ska jag lägga mig på soffan igen och titta vem som åker ut ikväll, svårt val ikväll.

All kärlek till Er//Satu

P.S Karo, Mummu, Felicia & Dewin, jag saknar er


Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback