2 dagar kvar !!!!!

Det är bara två dagar kvar tills vi ska flytta!
Vet inte riktigt hur jag ska göra med allt det här sista inför flytten. Imorn måste jag köpa med tvätt + sköljmedel så att jag kan tvätta hela dagen lång. Soff-tygen ska tvättas, alla gardiner är tvättade, mattor, kläder, sängkläder- you name it! Tvätt och torktumare ÄR vårt bästa köp- ever!
Klarar mig inte utan dom... :)

Idag var vi i lägenheten. Puua kom dit och satte upp våra lackhyllor, och Mummu kom dit och hjälpte till med städningen. Vi blev klara med vårat rum och grabbarnas rum- så nu är allas sovrum klara- wohoo!
Otroligt vilket lager med damm det har samlats efter slipning och allt... jag började med en borste, och dammet bara flög upp, och ändå trodde jag inte att det var så mycket att städa. Tvätt-vattnet var helt svart!
Men nu är dom rummen klara. Imorgonkväll tar vi vardagsrummet, stora hallen och lilla hallen och värst av allt- KÖKET. Sen är vi klara för inflyttning på lördag morgon.
Badrummet hinner nog inte bli klart trots allt. Vi stötte på några problem- badrumskillens (han heter faktiskt José) dotter blev sjuk, sen var några plattor som Andres ville ha, slut och fick beställas- dem kommer imorgon.
Ja, sånt som man nästan får räkna med att det kan hända. Jag vet inte heller hur det blir med mellan hallen, men det löser sig.

Alla barnen ligger och sover, och jag ska ta och lägga mig på soffan.
Imorgon ska jag packa ner RUBBET!
Endast det vi behöver på lördag morgon ska få stå kvar.

Lääääängtaaaar!!!!!!!!

P.S Santsu- Pussilakanat on ostettu Jotex tai Ellokselta, ne on ihanat!!!


Kommentarer
Postat av: Tanna

Lycka till med flytten ! Och trevlig helg ! Kram

2011-11-24 @ 20:39:54
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback