Medicin & Tetas

Onsdag idag. Här hemma har vi en lugn förmiddag. Grabbarna och Vanessa har fått hostmedicin, då dem hostar så mycket, och snoret bara rinner... Nicole vaknade helt hängig och verkade inte alls vara sitt vanliga jag. Jag tog tempen på henne vilket visade 38.3, så jag fick tvinga i henne Alvedon istället. Gissa om det är svårt att få i den lilla tjejen nån medicin överhuvud taget?! Phew. Men jag fick i henne lite ändå, och efterår var hon desperat av att få ringa till sin pappa och skvallra att jag tvingat i henne medicin.

Så denna morgon har vi spenderat åt att bara ligga i tjejernas rum medans grabbarna busat runt. Nu har dom lärt sig att klättra upp på tjejernas sängar, så man måste hålla koll på dem hela tiden, så dom inte kommer ner med huvudet före.

Väntar bara tills jag kan börja med lunch och få dessa 4 i sängs... Nicole lär ju somna också, hennes ögon orkar knappt hållas uppe. Sömn är ju den bästa medicinen, och choklad såklart! ;)


Igår tittade vi på TV och dem visade en kvinna med väldigt stora bröst, Nicole kollade och sa: "Titta mamma vilka stora tetas!" (=tuttar) och sen tystnade hon och började titta ner på sina egna, gjorde stora ögon och sa helt förvånad: "Men vart är mina tetas då!?" och drog upp tröjan. Och Bessa skulle hjälpa henne att undersöka om hon hade lika stora.
Jag fick förklara att barn har inte såna, men att dom växer sen när man är stor.

Igår fick tjejerna vara uppe med mig och titta på Desperate House wifes, men somnade ganska snabbt....

Kommentarer
Postat av: Taru

Krya på er kramar till alla barnen! :-)

2011-05-25 @ 10:53:38
Postat av: Sandra, Colins mamma

Hehe ja han är liten i kroppen men många säger att han är "lillgammal". Det går bara bra på dagis.

2011-05-25 @ 11:53:21
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Karolina nordling

Haha.. Hon får vänta ett tag till på tetas...:)

2011-05-25 @ 14:08:54
URL: http://Www.karolinanordling.com
Postat av: Angelica

Barn är så härliga med sina funderingar. Igår frågade Isaac mig hur bebisen kom in i magen. jag visste inte alls vad jag skulle svara utan sa bara att han får veta det när han blir äldre att det är jätte svårt att förklara. hehe. Hoppas Nicole blir frisk, inge roligt med sjuka barn :(

2011-05-25 @ 14:20:20
URL: http://flisaflikka.webblogg.se/
Postat av: mummu

Mummus lilla Nukke, hoppas du är bätre imon,annars kan du ringa till mig så kommer jag med massor med chocklad till dig det hjälper,, jag vet .Älskar dig min nukke.Rakastan pusu beso. :))

2011-05-25 @ 20:57:17
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback