Eurovision, Spökhistorier och VM-Guld.

Våran helg har innehållit en massa.
I lördags sov Emma och Felicia över hos oss, vi gick till Mummu & Puua för att hämta tjejernas väskor för natten.
Emma är så duktig som oirkar köra vagnen överallt. På nåt konstigt sätt känns det väldigt "tomt" att bara gå bredvid, utan någon/något att hålla i... men skönt också ibland!

Alla plockade med sig lite blommor dem hittade vid vägen till Mummu, men inte Nicole inte. Hon hittade en på Mummus altan som Mummu redan planterat! Med lök och allt! Varsågooood Mummu!

Emma & Felicia bråkade med Puua....

Felicia, Andres & Danilo

Tillsammans med Stefu, Anna och barnen gick vi och åt innan vi fortsatte hem till oss för att kolla på Eurovision.
Hopp i badet och fram med myset.

Stefan visar tjejerna hur man ska göra armhävningar...

Små tjejerna somnade innan Eurovision var slut, och Anna gick hem med Sebastian. Stefan stannade kvar och när Eurovision var slut så började han berätta spökhistorier.... Han berättade om mentalsjukhuset som ligger rätt så nära här vi bor, som varit ett barnhem för länge sen, som sedan brann ner och nu spökar alltså barnen där i sjukhuset. Tjejerna var först hur tuffa som helst och ville gå och se huset. Sen började dem "se" någon hand i badrumsfönstret, och andra konstiga ljud och historierna fortsatte. TV:n var inte på, det var bara vi, i värmeljusets sken, och det blev faktiskt lite creepy för mig med! Hahaha...
Till slut så var tjejerna jätte rädda. Dom stackarna satt och darrade tätt intill varandra och till slut började dom gråta!  Så tuffa var dom. Dom ville inte gå och lägga sig heller. Så vid 2-tiden la vi oss... När jag gick och kollade på dom 2 minuter senare så sov dom som stockar.

Spökhistorier

På lördag morgon ville dom showa.
Nu till Jennifer Lopez nya låt "On the floor" Såklart sög Nicole i sig hela låten och moovsen, så den låten vill hon lyssna på ofta nu...

På kvällen igår var det såklart dags för Sverige-Finland matchen. Mummu, Puua, Joel, Stefu & Emma kom och  tittade på matchen med oss. Mummu målade en finsk flagga på tjejernas kinder. Phew, de två första perioderna gjorde mig verkligen gråhårig! Som tur vände det, och ni har ju inte missat slut resultatet?
Jag har fått nya gaddar?

Jonathan och Emma

Mina prinsar!

Vart är din tröja, hjärtat?

Sötnosarna Nukke & Emma

När det var dags för sista perioden så ville inte Danilo sova mera, han fick komma upp och se när Finland vann VM-Guld. Han ser väl glad ut?


Hur har Eran helg varit??


Kommentarer
Postat av: Karolina nordling

Haha inte så konstigt att Felicia somnade som en stock igår. Vet inte ens om hon hann lägga ner huvudet innan hon snarkade!

2011-05-16 @ 15:58:44
URL: http://Www.karolinanordling.com
Postat av: Carolina-mamma till småprinsarna

Grattis till den blivande låtsasfarmorn :) Och till Finlands VM-guld!! :DAng vår familjesitustion så är det en låååång historia!! Som skulle behöva tas över några koppar te eller kaffe ;) Till stor del är det ju att T är Norsk, och hans släkt är 68 timmar härifrån.. Min har sina brister också!! Önskar man bara kunde acceptera det, men det finna ju en besvikelse som följer :(Kram på dig

2011-05-17 @ 09:33:41
URL: http://carolinamedfamilj.blogg.se/
Postat av: Katrin

Wow va stora grabbarna har blivit! Massor med hår. Lika söta som sina systrar!Ni ser ut att ha det bra!

Jag är dålig på att kommentera, men jag tittar in titt som tätt! Alltid lika kul läsning!

Kram på dej! =)

2011-05-18 @ 08:15:01
URL: http://mollieleia.blogg.se/
Postat av: Maja

Tack! Vi mår väldigt bra faktiskt :) Vilka fina barn du har :)

2011-05-18 @ 11:46:58
URL: http://lillpyretsmamma.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback