Charmören Danilo

En mulen och kall tisdag är kommen.

Pappa Andres och Danilo kom hem från sjukhuset vid 4.30 imorse...
Allt gick bra, han fick inhalera Ventolin 2 gånger och så fick han ligga under uppsikt 1 timme mellan varven.

Han hade charmat hela personal gänget och folk som satt där och väntade.
Han hade skrattat, flinat med sin Popeye leende och visat sina fina gaddar och blinkat med sina ögon. Dom blev helt kära i honom och sa att han var den finaste barn dom har sett. Pappa blev såklart väldigt stolt. Hoppas att han inte kör det där tricket och låter Danilo ragga nya brudar till honom??  Hahaha....
När dom skulle gå hem så sa läkaren att personalen hade hälsat att dom inte får gå hem innan dom hade sagt hejdå till dom.
 Lill charmören!


Nu sover alla förutom Nicole. Pappa är på jobbet... Grabbarna mår mycket bättre. Dom fick hämta ut en egen inhalator som vi ska använda om deras andning blir så ansträngt igen. Förkylnings astma är det dom har, tydligen...  Andres frågade även om Jonathan, ni vet, det där med att han inte vill äta och att han spyr upp allt så lätt. Dom sa att det är en mognads grej, att han kommer att växa ifrån det och att bara han får i sig NÅGOT alls så är det huvudsaken.

Nu ska jag hämta mig en PowerKing och sätta mig på soffan och vila en stund innan cirkusen är igång igen. Den här morgonen vaknade jag helt slut. Men det är bara att rycka upp sig så att man orkar! Vart har det fina vädret tagit vägen förresten?? Nu är det kyligt och det regnar. Hörde att det t om har snöat?! I hear but i dont believe it. Vad händer? Försvann det fina vädret med Maj-månaden?
SOL och värme- kom tillbakakaaaaaa!!!!


Kommentarer
Postat av: Helena

Skönt att grabbarna är piggare igen, och bra att ni iaf vet vad det är de har även om det naturligtvis inte är kul med problem med andningen vad det än är....

I morse när vi vaknade låg snön åter igen kvar ute och det är iskalla vindar.

Ha det bra. Kram

2011-05-03 @ 15:31:39
Postat av: Anna

Skönt att det gått bra!

2011-05-03 @ 15:59:07
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: boosse

Usch då! Skönt att det är bättre i alla fall!Han är från Kongo (Kinshasa) Han har bott i Sverige i 10 år nu.

2011-05-03 @ 16:33:24
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Linda - 3barns tvillingmamma (tävling pågår)

Mina tvillingar är ju 10 månader nu och Elin kräker fortfarande en hel del. Men hon älskar dock att äta ALLT. Är lite jobbigt när dom bara kräker hela tiden.... Moa kräker inte alls längre och Amanda var inget kräkbarn överhuvudtaget.

Hoppas ni blir friska snabbt igen!

Kram

2011-05-03 @ 23:03:14
URL: http://lindabt.blogg.se/
Postat av: Karolina

Stackars Papaye ;), Dewin har ju också förskylningsastma och det är skönt att ni fick hem i halatorn så ni slipper åka iväg varje gång ! Massa energi till dig sis!!!

2011-05-04 @ 07:05:51
URL: http://Www.karolinanordling.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback