Vila

Ahhh va skönt att ta en tupplur mitt på dagen... Tjejerna sover fortfarande, grabbarna och jag har precis vaknat och sitter här och leker med alla små grejer som Nicole och Vanessa plockat fram innan vilan.

Ni kan ju bara ana hur tvätthögen ser ut idag... Den är enorm! Synd att man inte kan ha på både tvättmaskin och torktumlare, för då blir det kortslutning. This is gonna take a while...

Va härligt att solen skiner förresten! Har det varit fint väder här hela helgen?

Ska bli kul att sätta sig ner vid datorn ikväll och svara på kommentarer och kika på bloggar. Nu ska jag börja små plocka lite, och sen ska vi ta oss ut.... Jag längtar faktiskt lite tillbaka till stugan redan... och jag hoppas att vi kan åka en gång till med min bror och hans familj, vilka vi saknade där jätte mycket.

Nu sitter mina små prinsar i köket och leker med gardinen tillsammans och talat något hemligt språk som bara dom två förstår.

Nu vaknade tjejerna också!

Vi höres ikväll! Ha det så bra! Kramar

Kommentarer
Postat av: Tanna

Välkomna hem igen !

Hoppas ni haft det bra. Vi mår bra, men har inte fått vagnen än och är så trött på att vara inne nu. Hoppas den kommer i veckan. Imorgon ska vi iaf till Huddinge på ögonkoll och hörsel för Jax.

kram

2011-06-27 @ 20:29:10
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Postat av: Tanna

Vi beställde en kronan. Hoppas att den är bra, men den hade fått bra betyg i nån tidning, så då beställde vi en på nätet när vi var på IVA. Då kanske vi ses på NEO imorgon, vi ska vara där runt 9-9.30. Vet inte hur lång tid det tar med ögonen, men vi skulle vara där hela dagen lät det som.

Kram

2011-06-27 @ 20:50:55
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Postat av: erica

Förstår att du vill åka tillbaks, måste vara så lugnt och skönt att komma bort från all vardaglig stress. Du får inte glömma att maila lösenordet till mig ifall du bestämmer dig för att lösenordsskydda bloggen!!! :-) kram på dig

2011-06-27 @ 20:53:41
URL: http://lillaica.blogg.se/
Postat av: boosse

Roligt att höra att ni har haft det bra, kan förstå att du var trött när ni kom hem.

Jo tack vi har det bra, nu har äntligen värmen kommit till oss :) Hur är det med dig? Har kikat in titt som tätt för att kika om du har uppdaterat, och äntligen :)

kram

2011-06-27 @ 20:57:42
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: erica

Jag jobbar några dagar i veckan här i Lövånger, då har jag 50 meter till jobbet :-) och 2 dagar i veckan jobbar jag i Bureå, som ligger 3 mil härifrån. Men det känns lyxigt att jag jobbar många kvällar, börjar 15.00 och jobbar till halv tio. Hinner vara med barnen hela dagen och när jag kommer hem så sover dom så sött. Tor och Alva mår bra.. Tor är så vild.. han springer bara omkring och sliter och äter på allt han ser :-). Den 16 augusti börjar båda dagis igen.. Alva har varit ledig sen maj. Känns lite nervöst att han ska börja redan då, men jag måste jobba i höst. kramar

2011-06-27 @ 21:04:43
URL: http://lillaica.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback