Onsdag

God kväll!
Efter middagsvilan klarade himlen upp, så vi tog en promenad til Mummu och Puua.
Puua stannade med barnen medans jag, Mummu och syrran tog en promenad och pratade.

Morgonbus med pappa

Two bag-ladies
(Vanessa hade med sig 3(!) handväskor...)

Puuas orkester

Puua visar hur han har lärt Jonathan att vinka
Vi följde med och tittade hur det nya lekparken på Patriks (Felicias pappas/Nicoles Gudfars) gård såg ut. Den blev färdig idag, och såg ut att vara riktigt rolig och stor!
 Där fanns det hur många nyfikna barn som helst. Den riktade sig nog mer för de lite mindre barnen, för den var inte så hög, men kanske för barn mellan 2-5 år? På Mummu & Puuas gård har dem tagit bort den fallfärdiga gunga och kanan, men jag har ingen aning om dem kommer att bygga något nytt där? Hoppas verkligen det.
Dewin utforskar den nya lekplatsen

Tack Patrik som köpte en massa gott till barnen!
Felicia & Vanessa

Grindvaktaren Jonathan stänger och öppnar grinden. Han är smart den lille gossen, han går med grinden så att dn stängs, sen vänder han själv sida och öppnar den igen! Thats my boy!

Han e jätte go, min lille skruttis! Han har börjat le med ögonen, idag lyckades jag fånga det på kort:

Brorsan sitter och leker...

Framåt kvällen ringde Andres och sa att maten är klar, dags att komma hem. Lyx att sätta sig vid ett färdigt matbord! Tack hjärtat!
Grabbarna brukar skoja med varandra vid matbordet och inte sällan slutar det i bråk, som idag.... Först pussades dom och lekte med varandra, sen drog Danilo i Jonathans haklapp och letade efter hans borttappade rester... Sen drog Jonathan D i håret, så han blev jätte ledsen....


:)
Nähe, nu är det dags att sstänga av datorn och gå ner för att sova skönhetssömn. Man vet aldrig hur nätterna ser ut här hemma, så det är på tiden att sova nu...

Sov så gott allihopa, och tack att ni tar er tid att läsa min blogg och om vår vardag, och extra tack till er alla som orkar ta er tid att skicka en häslning, för då blir jag glad :)


Kommentarer
Postat av: Melissa - Mamma till 2 prinsar

tack så mycket <3

vi mår fint här hemma å allt har rullat på super bra när vi kom hem med Linus vi va ju lite osäkra på hur Vincent skulle ta de men han är super stolt!

kram kram

2011-06-16 @ 10:02:35
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: Tanna

Tack !

Vi har Birgitta som kommer hem till oss 3 ggr i veckan. Ja ni har ju gått igenom samma, och dessutom med 2 barn samtidigt och 2 hemma. Hur ORKADE du ? Jag är så trött. Och inte helt frisk än från havandeskapsförgiftningen heller...går på mediciner ett tag till.

Vart hittade du kläder till dina killar ? Vi har knappt hittat nåt, så har dubbletter av vissa bara för att kunna ha nåt på Jax.

Kram

2011-06-16 @ 10:26:43
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Postat av: Lotta

Har du ätit nåt godis än? ;) jag vet inte hur jag ska lyckas stå emot när vi är i Sverige, det finns ju massor med gott godis och jag är en obotlig godisgris.

massor med fina bilder som vanligt! vi har haft lite fullt upp (med inget speciellt) här så jag har inte hunnit med bloggen riktigt men jag kanske får lite tid sen. nu måste jag plocka undan här och sen börja göra köttbullar.

ha en toppendag!

2011-06-16 @ 11:15:55
URL: http://viivalencia.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback