Projekt- LEKRUM ?

Hello!
Söndag kväll nu och barnen leker inne i flickornas rum. Det är bara en fråga på "När" nån av dem kommer ut gråtandes. Oftast leker dom ju hur bra som helst med varandra, men snart som det är det någon som tar den andras leksak, och där börjar det... För det mesta låter jag dem lösa sina problem själva, men jag drar gränsen till när dom börjar slåss, för det är inte OK.

Jag har länge funderat på ett "PROJEKT LEKRUM" här hemma, och tänkte då på rummet som ligger här uppe, där tjejerna sover. (Vi har 1 sovrum på entreplan, och i undervåningen har vi två sovrum)
Det skulle passa bra att ha lekrummet här uppe nu medans alla är så små fortfarande. Och jag skulle vilja att vi alla sov på samma plan, men där nere finns ju bara 2 sovrum (1 är pojkarnas, 1 är vårat), så det kanske inte går... om man inte löser det på något annat sätt. Syrran skulle ta sig an den utmaningen, men hon har inte haft tid.

En annan idé var att min käre far, mest känd som "Puua" skulle bygga ett miniloftsäng till tjejerna så att det skulle bli mer plats i rummet och sen skulle vi göra ett stort lekrum till ALLA barnen där inne?
Ny matta, nya gardiner, in med grabbarnas hylla och leksaker och vips har man fått ett STORT lekrum till alla.
Helst måla lite också, då vi inte rört det rummet när vi flyttade in. Men allt sånt kostar ju pengar!
Det är tråkigt att grabbarnas saker är där nere och vi är ju aldrig där.

Längre fram i framtiden så är det tänkt att alla barnen ska ta över hela nedrevåningen. Men det dröjer tills dem kan klättra upp och nerför trapporna helt själva. Om vi inte flyttar tills dess så att säga...

Nu är alla barnen här i vardagsrummet, Danilo försöker skriva en hälsning här till er, Jonathan klättrar upp på soffan och tjejerna har tagit med sig sina små prinsessor till soffan...

Nu ska vi ta det lungt ett tag tills det är dags för busungarna att lägga sig.

Skriver mera ikväll!
Kramar


Kommentarer
Postat av: Camilla

GodKväller =)Ja projekt lekrum...

Det är en utmaning =) heheVi bor i hus och har faktiskt 2 vardagsrum i huset (förra ägaren ville ha det så?!?)

Så det ena har vi gjort till gigantiskt lekrum o tryckt in mina träningssaker..

Passar väldigt bra då man inte får plats med alla lådor inne på deras rum (små rum).Ha en fin kväll =)

2011-07-03 @ 19:49:27
Postat av: Tanna

Hej ! Läkaren vi träffade sa att det beror på hur blodådror och sånt har blivit påverkade av ljuset och att dom är inte klara när dom föds så tidigt. Nu är Jax på gränsen till att dom skulle kolla ögonen. Hade han kommit några dagar senare hade han inte behövt kolla ögon. Men lika bra tycker jag att kolla, så lipper man fundera.

Vi mår bra, väldigt trötta när lillen äter varannan timme på natten. Och på dagen så äter han var 3:e el 4:e timme.... Men annars mår vi bra ! Hur mår ni ?

kram

2011-07-03 @ 20:50:28
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Postat av: Lotta

Gör ett lekrum uppe och ett sovrum nere till alla 4. Tänk bara på att stora tjejen vill ha egen plats snart för sina småsaker men det kan vara en hylla ett skåp eller liknande.

2011-07-03 @ 21:45:39
URL: http://familjenlamemicke.blogg.se/
Postat av: Helena

Skulle antagligen gjort ett lekrum åt alla uppe och låta dem dela sovrum nere, och om något år när alla är lite större kanske det skulle passa bra med att ha små sovloft med lekyta under.

Risken är att de kommer klättra upp och råka knuffa ner varandra om man har loft för tidigt.Men det är ju olika på olika barn hur det funkar. :)

Kram

2011-07-03 @ 23:30:31
Postat av: Lisse-Lotte Danielson

Hej,

jag heter Lisse-Lotte Danielson och begriper faktiskt inte varför denna sida ligger i topp i mitt statistikprogram för Gävledraget.

Det hindrar inte att jag tycker att din block är underbar och har fantastiskt fina bilder. Jag gläds åt er lyckliga familj!2011-07-09 @ 08:32:58
URL: http://www.gavledraget.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback