Städning- UT MED JULEN!

Jag tog tag i mitt städryck från igår, idag! Jag har hur mycket tvätt som helst så maskinerna har gått på högvarv idag. Vi städade ut med julen. Alla julgrejer är borta nu! See you next year!
Känns bra, skönt att få tillbaka vårat "vanliga" hem.
Eftersom julkartongerna ska vara längst in i vårt förråd så tog jag ut alla grejer därifrån, och var på riktigt "rensar" humör igen. Jag är det väldigt ofta, jag känner att jag mår tusen gånger bättre när jag får kasta bort saker. Om det är nånting jag verkligen hatar så är det en massa grejer överallt. Jag får nästan panik när det är rörigt. Jag brukar aldrig spara nånting. Om jag/vi inte använder det, ska det bort. Inte stå där och skräpa.
Så jag kastade en massa grejer från förrådet idag, fast det inte alls var så länge sen jag gick igenom allting där...
Men så är det ju, så fort det blir lite plats över så fylls det på fort igen.
Men nu ska allt bort.
Sakerna som jag hade lagt ut på nätet för att sälja, ska bort. På ett eller annat sätt.
Nu kommer jag inte ens in i mitt eget garderob, för där finns en spinning cykel, tvillingvagnen och ett prinsess möbel som inte fick plats i tjejernas rum. Dags att flytta till större?
DET har jag funderat på länge- men vi trivs bra här i området... och vår lägenhet är ju toppen fräsch...
Jag är inne på Hemnet och kikar runt varje dag, men jag hittar inget som känns "Där vill jag bo!" Och dom som man hittar kostar för mycket. Än har vi inte bråttom. Och så länge jag är bra på att rensa så får vi plats här hemma ;)
Vill inte flytta så långt heller. 

Hur som helst så rensade jag i tjejernas rum också.
Jag skrev ju att Emma rensade igenom sitt rum, och kom med 2 kassar leksaker hit, så fick jag rensa ännu mera i tjejernas rum så att allting skulle få plats.

Puua och Felicia kom förbi så hon hjälpte till med att klä på alla Barbies och dockor (vi har en liten tjej här hemma som gärna klär av alla sina dockor) (och en Puua som visar dem hur man tar bort Barbiesarnas huvuden och ben)
så det var ju Barbies ben och huvuden och deras kläder överallt.
Nu är allting organiserat och fint där inne igen. En sak bara- man kan INTE lämna pennor där inne inom räckhåll.
De små terroristerna tar pennorna och ritar överallt med dem! Häromdagen hade dem hittat tusch pennor, och ritat på sina möbler, kläder, armar, ben OCH anisktet- och färgen gick inte bort! Det var inte så populärt att dra in dem i badet och skrubba igen, 15 min efter att dem just badat...

Jag är nästan klar med rensningen/städningen, liiite kvar bara!
Vi bjöd Puua pch Felicia på mat idag, det blev spaghetti med köttfärssås, och för första gången på 3 dagar så åt Nicole väldigt bra! Hon har knappt ätit något alls de senaste dagarna!
Tänk va glad man kan bli när ens barn äter bra... Eller äter över huvudtaget. Hon tog t om 2 prtioner. Vi fick smyga med ketchupen, för Andres gillar inte att dems ka lära sig äta ketchup. Men hey- bara maten går ner och dom tycker om det spelar väl ingen roll?

Madicken på TV, alla är väldigt koncentrerade. Sen kommer Puua och kastar en kudde på någons ansikte, så är kriget i full gång. Thanks Puua...
Tjejerna tar verkligen efter allt dem hör på TV. Som det här med Madicken- Nicole säger: "Pisspotta sa jag!! Pilutta dej va!" hela tiden, som Lisabet. Och Bessa kommer efter och säger "Hörru!" (fast "Höjju")... Gullungar!


Puua, Jonathan och Felicia

Felicia & Danilo

Eftersom vi inte firade nyår med Felicia (hon var hos sin pappa) så tog vi fram glas och skålade i champagne med henne nu istället.


Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

Jag är likadan. älskar att rena så hålla på.

2011-01-03 @ 12:23:11
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Karolina nordling

Vad du rensar!!! Han rensade ut julsakerna redan i måndags haha...

2011-01-03 @ 16:01:05
URL: http://Www.karolinanordling.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback