"Sån där dag"

Jahap, då har jag redan brytit mitt nyårslöfte. Va långt jag kom...! Jag "höjde rösten" på Nicole. Fasiken att det ska bli så! men jag blir så slut i hela kroppen när dom bara gnäller för ingenting och lyssnar inte för 5 öre. Så har det varit idag... Och speciellt kul var det såklart när vi skulle ut till bilen. Såklart är Nicole sist och vill inte klä på sig utan bara sparkar med benen när man ska klä på henne, sen blir resten av barnen varma och griniga av att få vänta på henne. Ja, ni ser ju vad jag menar. Men, men... ibland är det så, det blir oundvikligt.

Jaja, nu ska jag inte skriva mera, ska kika på några ideer jag har, på nätet, få se om man hittar något intressant.

Bilder på dagen kommer imorn ;)

God natt!

Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

Sånna dagar är inte alls roliga. Just vid påklädning. Att det ska vara så svårta att bara klä på sig! inte behöva jaga, hota med att mamma går nu osv..

2011-01-04 @ 23:53:36
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Isaks mamma

Känner igen mig så väl i det du beskriver... Man vill så gärna vara den där super-duper pedagogiska och uber-genomtänkta mamman, men livet är inte alltid så enkelt! Barn kan vara "krävande" på olika sätt och tänk på att du spenderar 24/7 tillsammans med dem allihop, så klart att du får/kommer reagera instiktivt och temperamentsfullt någon gång! Oavsett om du vet innerst inne att det finns ett "bättre" sätt att hantera vissa situationer så är du inte mer än människa och om Andres har något att säga om detta så be honom vara med barnen ensam och lika intensivt som du är ;)

Förlåt om du tycker jag "tar i" haha, men jag tycker du verkar göra ett himla bra jobb och genom att du reflekterar över detta så visar du hur mycket du faktisk bryr dig om och älskar dina barn och det är klart dom känner det, och det betyder allra mest!

2011-01-05 @ 00:04:47
Postat av: Nathalie

Hej vännen! Det är nog oundvikligt.. Du är ingen dålig mamma, du är ju supermamman=)

Bättre dag imorgon=)

Godnatt, Kram

2011-01-05 @ 00:20:47
URL: http://albinsmamma.devote.se
Postat av: Marie

Tycker du är väldigt duktig som tar hand om 4 barn, det är inte lätt, men så länge du gör så gott du kan och det är allt man kan begära, ingen är perfekt, tror att du och Andres kanske ska samarbeta på de situationer när någon utav barnen inte lyssnar, för då blir man starkare också i sig själv, jag tycker du är toppen.....alla har vi våra dagar, då allt inte går som vi vill..Ha en bra dag. Kram

2011-01-05 @ 08:30:26
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com
Postat av: marina

såna dagar har vi alla- och du är absolut inte en dålig mamma=)

2011-01-05 @ 09:24:59
URL: http://allaminahjartan.blogg.se/
Postat av: Anonym

NEJ, du är inte en dålig mamma!!! Självklart testar dom dig mer än Andres. Inte lätt att få till det när man ska iväg och alla blir griniga men kämpa på. Jag "höjjer" oxå rösten över barnen och jag hatar det varje gång som jag gör det men jag ska bättra mig. Hoppas du får en lite bättre dag.

Sofia

2011-01-05 @ 09:34:05
Postat av: Taru

Vännen... Ibland måste man höja rösten och säga till dom så att dom förstår. Så är det för alla föräldrar. Man måste ju visa för dom vart gränserna går.. Vet att det är jobbigt men så småningom lär dom sig av det. Vi har också våra stunder här hemma när tjejerna inte lyssnar alls..

Bara kämpa på.. Stor kram från oss!

2011-01-05 @ 09:48:24
Postat av: Eva

Men du tjejen. Du ÄR en underbar mamma. Klart barnen testar en, det gör min fina Desirée också. Som mamma får man vara glad, ledsen, upprörd, lycklig mm och ändå vara världens bästaste. Du gör en underbart jobb med dina barn.



Sen tror jag inte Andres tycker du gör ett dåligt arbete som mamma...han valde ju själv dig till sin fru och mamma till hans barn...du är en underbar människa vad jag kan läsa på din blogg



Kramizzzzz

2011-01-05 @ 14:46:55
URL: http://dessiochtheosmamma.blogg.se/
Postat av: Jessi

Här kommer soliga hälsningar från Chile! Känner igen mig med det där med tålamodet som inte alltid vill med sig. Fabián har hamnat i trottsåldern x 10000 och lyssnar absolut inte på vad jag säger. Beror nog på att det är 4 vuxna och han vet att han får som han vill på ett eller annat sätt.. Men får hela tiden höra att han bara kör med mig och bla bla bla.



Man känner sig som världens sämsta mamma! Och inte blir det bättre när alla klankar ner på en :(

Spelar ingen roll hur mycket han trottsar mig, inte så att jag tänker börja skrika på honom som en dåre för att han ska lyssna.. visst har det hänt att man skriker. Men det är ju inte direkt rätt väg att gå.



Hoppas drama queen perioden går över snart för er också :)



Här har sommaren precis börjat i Chile och det är runt 30 grader varmt. Barnen är magsjuka och Jorge och hans pappa med.. härligt värre! Angelina har fått världens hosta när vi kom hit, det va hemskt, fick till o med medicin! Sen på köpet fick hon illröda utslag i rumpan som börjar ge med sig nu.. och så har tänderna hennes envisats om att komma ut.



Tycker du verkligen är en toppen mamma, jag hade inte klarat av 4 barn, inte en chans ;p Men en dag lär jag väll sitta där med 4 små hjärtan, det är svårt att låta bli hehe.



Hoppas ni hela familjen har det bra och inte fryser för mycket. Sänder MASSA sol och värme till er!



Kram

2011-01-05 @ 17:33:05
Postat av: Karolina Nordling

Du e duktig du! Vad e de för ider? ;)

2011-01-05 @ 17:38:29
URL: http://Www.karolinanordling.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback