S V A R

Linda om Helsingfors kryssning = BOKAD!:
Va roligt att ni ska fira henne på det sättet! Är säker på att ni kommer få superkul!!
Det här med barnen kan bara du avgöra..du är den som känner idna barn bäst!
Och alla är vi ju olika :) Jag skulle tycka det var skönt utan barn men självklart sakna henne så det skulle göra ont! Jag har lämnat bort henne 2 gånger och hade ångest de första timmarna...men det släppte ocg jah kunde slappna av..tycker det är nyttigt för både bsrn och mig!!! Men som sagt, alla är olika och man ska göra vad man själv tycker är bäst!! Du är inte en sämre mamma för det!!! u rock!!

Så syrran fyller år!!! Kul!!! Hoppas det blir en brakfest carro;)

SVAR: Visst är det nyttigt, men nu kan jag inte bara komma hem närsom, om det skulle alldles för jobbigt för oss. I´m stuck on the boat ;) Och så är det ju just det där med att alla som jag kan tänka mig att lämna hos dom, kommer att följa med på kryssningen. Det blir bäst såhär ;)

Liz
om Helsingfors kryssning = BOKAD!:
Hej Satu!!
Gott Nytt ar!! Har ju last lite har och dar hos dig och ni verkar ha haft en harlig jul och nyar. Later harligt med kryssning, men ocksa lite jobbigt med 4 barn och allt man behover dartill. Hur har ni tankt att losa det praktiskt? Jag tanker da att mat och fest ju sakert ar lagt till kvallstid, och hur ska ni fa barnen att sova da? Ska ni ha vagn brevid bordet och lata killarna sova i den? Tjejerna ar ju nastan for stora for att sova i vagn..och det ar ju inte kul for dig eller mannen att ga ifran festen och satta sig i hytten och sova barn och passa sovande barn...
Jag forstar sa val att det ar svart att lamna barnen hos nagon annan, har skulle det inte heller ga da jag fortfarande ammar. Men du klarade att lamna killarna nar dom var jattesma nar ni akte pa solsemester och det var ju i en vecka eller sa? Sa kanske att det funkar for tva natter iallafall hos farmor och farfar? (Det ar kanske sa dom resonerar som tycker att ni ska lamna barnen hemma..?) Fast - ni som foraldrar vet ju vad som ar bast!! Byter ni av varandra ocksa att passa barnen i hytten, sa far ni ju bada lite del av festen! Harligt att ha nagot att se fram emot, har skulle vi sa val behova lite "partid"..
Dina barn ar sa sota, killarna ser sa harliga ut!! Och forsta tanden redan - stort!! :)
Stor kram!!

SVAR: Gott nytt år på er med! =) Varken jag eller Andres har aldrig sett det som något jobbigt att åka iväg med barnen, tvärtom. Vi gillar att hitta på saker som familj, och allt det innebär, så det blir inga problem :)
Helt praktiskt så har vi bokat en svit på 27 kvm, så att alla får plats och så finns även en spjälsäng på plats också. Maten blir i god tid innan läggdags, så det blir inga problem, och grabbarna kan sova i vagnen en stund och tjejerna får vara vakna och leka. Sen när det är läggdags ska vi lägga barnen och så får vi se hur vi gör sedan. När man åker med barnen är man såklart medveten att man får lämna tidigare, men vi partar med så länge det går ;)

Jo, vi lämnade bort grabbarna när vi åkte till Tunisien i somras, men jag skulle inte tänka mig att lämna ifrån mig dom nu. Men då var dom pytte små, och dom bara sov heela tiden, nu är dom medvetna om allt omkring och jag skulle inte vilja lämna dom mer! Jag är en hönsmamma, men jag vill kunna gå till mina barn om dom eller jag saknade för mycket! Och som sagt, grabbarna börjar komma i den åldern att dom tittar lite extra noga på vem de har i närheten, Och inte ens att tala om tjejerna... dom träffar inte sina farföräldrar så mycket att dom känner sig trygga där utan oss, tyvärr.

Dina barn är också jätte fina! De blir bara större och större, sötare och sötare för varje gång jag kikar in hos dej! Hur gamla är dem nu?

Kommentarer
Postat av: tezs

Hej :) Vad kul att du tittade förbi! Bara bra här förutom mina humörsvägngningar nu under graviditeten :P Allt bra med er?

Ja men gör en sån där 30 dagars grej, kan vara lite kul :) kram!

2011-01-08 @ 23:59:38
URL: http://tjofe.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag måste bara säga att jag förstår dig fullt ut. Du gör det som är bäst för sina barn och tänker inte bara på dig själv. Man ska inte lämna bort sina barn om man känner att barnen inte känner sig 100% trygga med personerna de ska vara hos. Och så ska man som förälder känna att det känns 100% rätt också. Ni kommer säkert få det bra på kryssningen iallafall fast alla småttingar är med :)

2011-01-09 @ 09:12:58
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback