Busungar....

Igår var mini tjej-ligan på bushumör. Dom skulle hitta på hyss hela tiden... På förmiddan lekte dom i köket, tog ut alla skålar och annat skoj från lådorna/skåpen, men jag lät dem hållas, för dom asgarvade och hade jätte kul. Sen sa Nicole att dom ska laga mat, och då skojade jag också och sa att jag vill ha makaroner och köttbullar.
En stund senare sitter dom båda på golvet fullt med makaroner överallt! "Men Mamma! Du sa ju att du vill ha!" sa Nicole. Där satt dom på golvet och skrattade och hade för sig med alla makaroner utspridda.

Som tur var ville Bessa hjälpa till med städningen iaf....

Jag försökte få dom lugna så gott jag kunde. Om dom inte busade ihop så bråkade dom, eller gnällde. Så vi satt och tittade på bilder från förra sommaren, och det var så mysigt! Vill ha sommar NU! Vilka härliga sommar bilder...Vilka fina minnen!

Tjejerna älskar att titta på bilder

På eftermiddan var dom fortfarande fulla med energi, så då åkte vi iväg och lekte i lekrummet på Port73 en lång stund så att dom fick springa av sig... Finns inte så mycket annats skoj att göra, ut vill man fortfarande inte gå, för det första så blåser det något hemskt, och så är det ishalt! Vet inte hur många gånger tjejerna halkade, bara på vägen till bilen!Och kallt är det också. Blää! Hatar denna långa vinter!


Ändå ville Bessa inte somna igårkväll...

Kommentarer
Postat av: Viktoralma

Very interesting site --- quite informative

2011-11-22 @ 06:54:51
URL: http://viktoralma.blogbow.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback