Sovmorgon och ont i halsen....

Idag vaknade jag och Nicole vid 8-tiden och det var för en gångs skull tyst i huset!
Alla tog en behövlig sovmorgon. Natten var väl inte den bästa, barnen vaknade titt som tätt, och Nicole ramlade från våran säng. Jag lyfte bara upp henne och så somnade hon lika fort. Skönt att grabbarna också somnar om direkt när dom fått flaskorna i munnen..

Efter nyår tänkte vi sluta med flaskorna på natten.
Hur ska det gå?!
Dom äter ju gröt innan dom lägger sig, och så dricker dom vatten & välling på natten!
Jag tror att dom bara vill snutta, men dom dricker ju faktiskt upp vällingen, men kan det vara bara för att dom vill snutta? Jaja, men så tänkte vi (jag) iaf, att det vore bra att sluta... så kanske dom inte vaknar så många gånger per natt. Och Vanessa har ju blöja på sig på natten, och det tänkte vi kanske också sluta med efter nyår.
Men jag vet inte om hon är riktigt mogen för det.? Återstår att se...

Hursom helst så vaknade jag med halsont imorse. Micael och Andres gjorde också det... Fast nu känns det lite bättre. När Danilo & Jonathan har vaknat så borde vi gå och hämta våran vagn från Mummu & Puua för jag har ett paket att hämta från lill-ica.

Det är bara 3 (!!!) dagar kvar till julafton!
Är ni klara med klapparna??

Idag ska vi kolla på nånting som Vanessa önskat sig- en dockvagn. Fast en sån där sitt vagn. Ingen sulky eller 3 hjuling, men jag har inte hittat sån nånstans...
Har ni tips på vart det kan finnas??

Tog några bilder igår när grabbarna lekte med bilar..


Och morgonens bad :)


Kockis med sin sura min...


Tjejerna har lekt superfint med varandra hela förmiddagen! Me love!


Kommentarer
Postat av: Sofie - mamma till tvillingar med albinism

Jag tycker ni ska ge gröt som ni gör, ge sen vällingen när dom lägger sig och ge dom sen napp, kunde inte det funka kanske? Då har dom ju napp att snutta på istället. Eller sitt med dom och ge välling, sen lägg dom. Det är inte bra för tänderna heller att så stora barn småsnuttar mat hela natten... småsnuttande är till för bebisar. :)

2011-12-21 @ 16:28:05
URL: http://minaunderbaraskitungar.blogspot.com/
Postat av: Helena

Tror ni/du kommer fixa att sluta med pojkarnas välling på natten, bara du har bestämt dig för det. Håller med Sofie ovan att först ge gröt o sen lite välling (i början iaf) när de ska sova, sen bara vara bestämd mot dem att det är nya regler för natten som gäller. Låter hårt o elakt men det går fort att få dem att lära sig nya nattreglerna. Tycker däremot inte du ska ge dem napp, det blir ju bara en till sak du får ta bort för dem sedan. Tycker precis som jag sa i en annan kommentar att du borde ha nån som hjälper dig då på natten eftersom de är två...

Ha det bra

Kram

2011-12-22 @ 00:33:08
Postat av: mummu

Ingen napp,mycket gröt på kvällen.Dem kanske skriker några nätter,men bätre de en varje natt.Lycka till. Hoppas du mår bätre min lilla Satu.Love u.

2011-12-22 @ 09:19:36
Postat av: Tanna

Är dom hungriga på natten ? Jax har börjat sova hela nätter nu, nångång ibland vaknar han runt 4 och vill ha en flaska. Men oftast sover han från 21.00 till 7.00 utan att vakna eller äta. Börjar kännas lyxigt att få sova hela nätter ;)

God Jul och många kramar från oss !

2011-12-22 @ 10:00:01
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback