Mycket bättre!

Tack för alla "krya på dig" hälsningar dom måste ha hjälpt, för idag känns det mycket bättre!! :-)

Redan igårkväll när jag la mig efter en Alvedon och två Mucoangin så kunde jag iaf svälja utan att det gjorde alltför ont.

Nu ligger grabbarna och sover, även Andres. Micael sitter och spelar och mina 3 döttrar (Emma är här också) leker inne på Bessas rum.
Igår hann jag bara slå in några paket, sen orkade jag inte mer pga. halsen... Borde ta och slå in dem ikväll...!

När pojkarna haf vaknat så ska vi till Handen, för jag måste byta den där rosa Mimmi tröjan från Lindex, den var ju i storlek 110/116 och aaalldeles för stor för min docka. Hoppas jag får byta, men det är nog inte så troligt eftersom jag beställde den från nätet.. 

I övermorgon är det julafton. Låter helt knasigt i mina öron, och jag hoppas att jag får lite julkänslor iaf...

Känner ni julstämning?

Vill önska min morbror Lasse och barnen Mikaela och Jon en härlig resa! Dom ska till Egypten idag i en vecka, hoppas det blir en massa sol, värme, bad och god mat. Tänker på er i massor!!


Kommentarer
Postat av: erika

Såg att du redan fått byta tröjan :-) Men annars funkar det jätte bra när du beställer från Lindex att lämna tillbaks eller byta. Tror att det är så man ska göra ifall man ska lämna tillbaks, så har jag gjort varje gång. Hoppas ni får en underbar jul vännen!! Många varma kramar från oss här i Lövånger :-)

2011-12-23 @ 08:07:16
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback