Friskt luft...

Phew, äntligen en kaffe paus! Natten var lite jobbig, sammanhängande sov jag nog som mest 45 minuter... Två gånger vaknade Vanessa och var törstig, och resten av natten stod Danilo och Jonathan för underhållningen. Såklart turades dom om, så att dom orkade hela natten. Thanks boys...

Tack till min käre pappa som kom hit till 9 så att jag kunde lämna Nicole på dagis utan att ha med mig hela snoriga gänget. På dagis bakade Nicole pepparkakor och sen skulle hon gå och leka i dockvrån, vilket hon älskar. Dom har nästan blivit klara med att måla på hennes avdelning, så nu är dockvrån åter i bruk.
Idag är hennes sista dag, när vi sen hämtar henne ska jag ta med mig paketen och korten som Nicole ritat till fröknarna.

Denna förmiddag har vi spenderat ute i den friska luften. Nu blåser det inte storm iaf..
Vi gick i skogen bakom vårt hus och gjorde en koja....

Grabbarna invigde även sina mössor som dom fick från Puua!


... och sen vidare till en lekpark som ligger bredvid.


Lata grabbar orkade inte gå hem, såklart ställde Puua upp!
Att han orkar busa med alla barnen... Han har nog många gånger roligare när han busar, än barnen.
Det är bra att han har barnasinnet kvar iaf, det är alldeles för många som förlorat det ;-)



När det var dags att gå hem och äta lunch så ville Bessa följa med Puua hem, och han kan ju inte säga nej till dom, så där är hon nu. Ska dit med barnen sen när vi hämtat Nukke från dagis.

Nu måste jag fixa och trixa med några grejer innan det är dags att gå!

P.S Mamus- Jag ska testa det där med väggen!


Kommentarer
Postat av: Isabelle

sv:jag önksar mig lite olika sakor bla morgonrock,kläder smink och en bok där man designar kläder :)såg ditt inlägg om julklappar och de där alla köper som galningar och jag håller fullständigt med dig om vi önskar oss något dyrt så får vi kanske 4 julklappar och normalpris 6-7 och jag är nöjd med det! Men vi är också många barn i vår familj.... :)

2011-12-15 @ 13:19:02
URL: http://bellisbeltan.blogg.se/
Postat av: Fia

Vi ska byta kabel tv-leverantör och internetleverantör här i området.Vi kommer ha allt via telia så man kan inte välja(vi har bbb och canal plus box så vi måste avsluta en massa abonnemang).Och det är det som strulat för det är ingen som vet nått och dom sa fel till mig på telia så det höll på att kosta oss en massa pengar!Men som tur var gick det att lösa!Förhoppningsvis ringer det en till mig imorgon som kan svara på mina frågor så vi slipper en massa dubbla abonnemang!

2011-12-15 @ 22:49:38
URL: http://www.sofsan.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback