Hej!

God kväll!
Sitter här vid datorn och njuter av tystnaden.
Jag ska fixa med mitt "FOTO VÄGG- Projekt" och kika tillbaka på gamla bilder, men det tar en evighet att gå igenom dom, som ni har märkt så tar jag många bilder varje dag, så jag har en del att välja bland...Smiley

Här kommer bilder från dagarna som gått:

Vid ankdammen en vacker varm sommardag =)

Baby på vift!
Jonathan bara dra från gården, och han bryr sig inte ett dugg ifall någon kommer efter honom eller inte. Häromdagen drog han raka vägen till kiosken- Utan att vända sig om en enda gång! Han knallade rakt in där och greppade tag på en klubba... därifrån fortsatte han till den nya lekparken. Busunge!

Igår drog han iväg igen, då mot andra hållet- och igen utan att titta tillbaka. Fast då tvärstannade han vid en grön papperskorg som hade något papper hängandes därifrån, så han blev stel som en pinne, jätte rädd och backade av fasa. Lilla tuffa kycklingen :)Smiley

Min söta docka Vanessa

Danilo softar lite i pizza gungan, men han vill inte att mamma ska ta bilder hela tiden :)

Sällskap av brorsan

Jonathan provar Vanessas plats

Nicole & Felicia mumsar på vattenmelon


Igår påbörjade Puua ännu ett projekt på deras uteplats. Några dagar sen gjorde han ju en ny port på andra sidan av staketet, och nu byggde han alltså ut det hela, så att det blir mera plats att röra sig på. Invigning med en kräftskiva kanske? Smiley

När Puua tog fram sticksågen och Jonathan som stod vid grinden hörde den, så rusade han bokstavligen och ställde sig bredvid Puua. Han älskar allt sånt där som låter.

Danilo har vart och hittat körsbär nånstans ifrån igen....

Vi kom även på den briljanta iden att bygga en koja! Den ligger i buskarna bredvid Puua & Mummus stängsel. Jag, Felicia och Emma klippte av en massa grenar för ingången, det fixades och donades, men det vart inte klart... Vanessa, Nicole och Dewin fick i uppgift att dekorera kojan med "tavlor" (dem ritade på plankor)

Emma & Nicole efter att regnet öst ner...

Några bilder från när vi var på väg hem från Handen...
(som ni ser så håller dem på och bygger nya affärer och bostäder även här...)


Dagens bilder:
Här kommer ett bildbevis på att Jonathan faktsitk VAR ren på dagens början. Hur dom alla såg ut när vi kom hem efter dagens slut är en annan femma.

I sandlådan hos Mummu & Puua
(det är som ni märkt familjens mittpunkt att samlas på)

Puua och alla barnen plockar körsbär.
(och där var det även kört med de rena kläderna)

Dani & Jag

Danilo på den stora lekplatsen


Så flög denna dag förbi. Jag fick ett välbehövligt sovmorgon eftersom jag kämpat med Jonathan i 2 ½-3 timmar inatt. Jag visste verkligen inte om jag skulle gråta eller skratta. 3:40 vaknade han, och jag gick in till honom, sa inte ett ord och la ner han och gav honom vällingflaskan. Han var nöjd tills att jag gått tillbaka och lagt mig på sängen, sen började han igen. Han sov i 5-10 minuter, och sen vaknade han igen. Sådär höll det på. Höll på att bli galen, finns inget som är mer irriterande än att när man precis håller på att somna igen, så börjar det. Får ont i magen av det. Och vad är inte värre än ETT skrikande barn på natten, utan TVÅ! Såklart väckte han Danilo flera gånger också. Andres sov som en baby natten igenom, men han gick upp med dem sen på morgonen.

Jag hoppas verkligen att denna natt blir bättre.
Nähep, nu ska jag fortsätta med mitt Projekt, i´ll be back!


Kommentarer
Postat av: Taru

Söta bilder! :-) Va roligt med fotovägg.. Vi har också en hemma.. Tycker det är såå fint med massa bilder på barnen. Har blandat med både finare kort och roliga kort... Allt bra med er annars?

2011-08-09 @ 23:21:52
Postat av: Angelica

vad stora de blivit nu din pojkar. Tänk vad tiden går fort ändå. :) Hopaps allt är bra med er! Kramar!

2011-08-10 @ 09:32:44
URL: http://flisaflikka.webblogg.se/
Postat av: Melissa - Mamma till 2 prinsar

just nu är vi nöjda =) men de kanske blir en till i framtiden de vet man aldrig ;)

men jag vill jobba och göra lite annat först :)

Kram

2011-08-10 @ 11:44:05
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: Tanna

Sånna nätter är inte roliga, och jag har ju bara en..... Fattar faktiskt inte hur du orkar alltid, med 4 barn och du måste ha "värre" nätter än vad jag har.... Och fullt ös hela dagarna med alla barnen. Jag är helt slut ibland....

Kram

2011-08-11 @ 21:06:18
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Postat av: boosse

Det är förjäkligt rent ut sagt! Man vet inte hur viktig sömnen är förän man förlorar den. Är den enn "kill-grej" att männen sover oavsett vad? Det var i alla fall snällt att han gick upp och tog barnen på morgonen. Det gör José ibland också men det skulle vara rätt skönt att få sova en hel natt :) man känner verkligen skillnad!

2011-08-13 @ 22:10:01
URL: http://boosses.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback