1 Augusti!

Tänkte fortsätta med bilder och text från Puuas 60-års fest, men då kommer jag fastna här vid datorn och det kommer jag att ångra mig imorgon när alla små bustrollen vaknar.

Nu är första delen ute i varje fall, det är väl alltid något!

Hur mår ni alla där ute?
Njuter ni av semestern/föräldra lediga eller har ni kommit åter till jobbet- verkligheten?

Jag kan verkligen inte förstå att det är 1:a augusti nu redan!
Helloooo? Vart tog sommaren vägen? Nästa månad är alltås redan en HÖST månad! NEEEJ, jag vill inte!!!!
Jag har redan ångest inför vintern. Visst är det också mysigt på ett sätt med jul och snö och allt det där, men ska den vara så himla lång och mörk!? Tänk bara att klä på alla 4 barnen vinterkläderna... shit jag blir gråhårig bara jag tänker på det... och all skrik som tillhör det...  OM man nu ens tar sig ut över huvudtaget.
Näe, jag får ångest när jag bara tänker på det. Och alla kläder i affärerna nu... höst kläder och vinteroverolller... Deprimerande.
Hoppas att man kan komma iväg på en utomlands resa eller något när det känns som värst här.

Få se om vi kommer iväg på en semetser med Stefu, Anna och barnen nästa vecka. Jag hoppas verkligen det!
Och Kolmården måste vi också hinna till... Jag vill ha våran bil tillbaka!

Nu måste jag leta fram kameran från väskan och överföra bilderna från de senaste dagarna och sen ladda kameran, för imorgon är det en ny dag och nya äventyr. Allways be ready, lyder min motto när det gäller kameran! Hahahaa...

Ha det bäst!


Kommentarer
Postat av: Marie

Hej, Tråkigt det som hände med era bilar, usch att folk inte kan låta andras saker vara ifred, förstår att man blir låst av att ej ha bil, speciellt när man har en stor familj, hoppas allt ordnar sig med eran bil och att ni kommer iväg på äventyr.

Själv så har jag och min lilla familj varit i Furuviksparken i Gävle, det var mysigt och trevligt, sedan campade vi eller tältade i Bergafjärdens Camping i Sundsvall, med en fin och vacker sandstrand och man kan tälta precis vid vattnet, sedan åkte vi upp till Mo i Rana i Norge, där min sambos mamma, syster, bror och styvpappa bor och var där i ca. 5 dagar, vi åkte även över gränsen till Tärnaby gränshandelsmarknad, det var mysigt och trevligt, på hemvägen så besökte vi min farbror i Bjurholm i Umeå, och sedan tältade vi i Kustladans camping i Härnosand, en mysig och trevlig camping, så det har vi gjort hittils, tanken var att åka till Nordnorge upp till Hammerfest, men vissa saker gjorde att vi ej kom upp dit i år, vi hopppas på det nästa år, så nu har jag 2 veckor kvar utav min semester, så det blir nog ett besök till stan och se prideparaden på lördag, sedan eventuellt en sväng till Ullared och tälta där och gå på Gekås, och sedan blir det bio med en vän och sedan hundträff med hundar utan hem i Hagaparken söndagen den 14/8 om allt går som planerat så är det detta vi ska göra framöver....ja, men både augusti och september kan vara sköna och fina månader, varma och soliga, och sommarmånader är ju juni, juli och augusti....men visst vore det trevligt att ha sommaren längre att de är ljusare på kvällarna och allt är så mycket lättare.....och skönare, jo vi var även på minnesmarkeringen för dem som dog i Oslo och på Utöya i Norge, i Mo i Rana, vi tände ljus och folk lämnade blommor och det var verkligen underbart att se så många människor samlas, man blev så rörd av denna vackra stund...kramar till dig

2011-08-02 @ 10:58:03
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com
Postat av: Annelie

Hehe... Förstår vad du menar att det känns som evigheter ;)



Idag har vi mest vart ute i härliga solen! Busat och hoppat studsmatta!



Hoppas ni också haft en härlig sommardag med massor av äventyr :)



Kraam

2011-08-02 @ 22:01:26
URL: http://redtulip.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback