Lördagsmiddag

Lördagen började lungt, vi skulle ha träffat min vän Heidi och hennes barn, men det blev inte av. Mummu & Puua ringde och frågade om vi skulle promenera till Handen, fika och tippa med dem, som vi alltid brukar göra på lördagar, men vi orkade inte med det idag. Förresten så ska jag ine shoppa, så jag ville inte fresta mig, heheh... så vi bjöd dem på fika hos oss istället.
Som ni ser så får pojkarna inte gymma ifred...

Världens sötaste tjejer- Nicole & Vanessa

Vanessa "Bessa Enkeli" med favvo tigern...

Nicole "Nukke"...

Bessa på balkongen med sin Puua!

Puua försöker busa med tjejerna igen, men Mummu sitter och hindrar honom...
Det bara lyser "BUS" ur ögonen på honom!

Min kära mamma och pappa erbjöd sig att gå ut och promenera med pojkarna, så att vi kunde få vila ut oss. Det blev inte mycket sömn från natten som var, som jag skrev så kom Andres (själv) hem med hamburgar-tallrik från Vega värdshus till oss och vra hur pratglad som helst. Jag var helt slut, men tänkte att jag ändå måste äta lite, så snällt gjort ändå att tänka på mig med maten och allt... Han själv sa att han var inte alls trött, men när jag gick ner till vårt sovrum och skulle upp till honom igen efter ca. 5 minuter så låg han och snarkade högt som bara den på soffan! Liiite Merilä var han allt?? Natten var ganska jobbig, eller så var det extra jobbigt för att man la sig så sent...? Grabbarna vaknade ganska ofta, och Bessa ramlade nerför sin säng och låg och ropade på mig där bland alla gosedjuren som låg på golvet. ZZZZzz...
Hur som helst så tackade vi JA till deras erbjudande, och så gick vi och handlade med flickorna medans Mummu gick till Handen med grabbarna. Puua hade "ont i håret" efter gårkvällen, så han gick hem och la sig.
I affären frågade Andres om vi ska bjjuda hem Mummu & Puua på middag, och så ringde vi och frågade min syster och bror också.
Pappa & tjejerna handlar pan (=bröd) till middagen...
Andres lagade maten och tittade på hästarna medans vi andra sov. Jag måste säga att jag var helt medvedtslös! När jag vaknade så började jag städa och fixa och dona och göra sallad, heheh..
Laxgratäng

Sen kom hela gänget! Min bror Stefan, svägerska Anna och barnen Emma & Sebastian, Mummu & Puua kom med två trötta grabbar, och min syster karolina. (Peter var på herrmiddag)

Danilo med sin morbror Stefu

Barnen fick äta först...

Och sen åt vi andra medans barnen lekte. Vår nyinflyttade granne, som går i samma skola som Emma plingade på och kom in och lekte också. Maten var supergod! Det var trevligt att alla sitta runt samma bord och bara umgås.. Tack att ni kom!
Danilo skrattar åt syrran om snott Jonathans plats...

Karo, Mummu, Jonathan och Nicole gosar...

Lilla Blunder (Danilito) myser i Annas famn

"Ja, jag har också ätit, vadårå? Syns det???"

Mys med morbror och moster

Min syster Karo tog med mig in på badrummet och visade tröjor som hon hade köpt till oss. Vi tog på oss dem och gick ut till Puua som blev jätte glad och stolt över sina tjejer- eller??  Hihii...
(Kiitos Karo kun ajattelit mua ja ostiti mullekin paidan, det värmde- more than you know! Rakastan!)
DADDY`S GIRL`S!
Min syster, Pappa & Jag

Fina tröjor va?? :)
Vi var ju tvungen att spexa lite för kameran också...  Syster bilder!

Bror & Syster- Love ya!
'
Jag, svägerskan Anna & syrran Karo

3 av 4 syskon

Hur gick det med spelet sen Anna? Slog du Stefans rekord??
Lek & Bus i lekrummet. Sebastian & Nicole leker med slottet medans Emma (brorsdotter till vänster) och hennes skolkompis Emma (ja, hon heter också Emma) klär ut sig till Prinsessor! Tack Emma för att du alltid gör rummet så fint! Pusu Beso!

Jag & Nicole "Nukke"

Söta Emma!

Baddags för alla barnen! jag och Karo badade grabbarna, och så badade Nicole, Vanessa, Emma & Sebastian också. Den här familjens barn är ALLA badkrukor!
Nybadade gosiga pojkar

Min kärlek- Andres

Barnen var jätte trötta när alla gäster hade tackat för sig och gått hem. Såklart lyckades jag fånga dem på bild även där... Man kan sitta och titta på dessa småunderverk sova hur länge som helst Och jag brukar alltid sitta och pussa på dem en miljon gånger, lukta på dem och viska i deras öra hur mycket jag älskar dem.
Finaste dockan Nicole....

Finaste Ängeln Vanessa...
(Ja, ni ser ju hur hon sover.... PÅ kudden!)

Och våra finaste pojkar....

Jonathan...

Och Danilo (på min gamla snuttefilt som kudde)

TACK FÖR ÄR JÄTTE TREVLIG KVÄLL ALLIHOPA! LOVE YA´S!

Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

Tack själva för en trevlig kväll!

2010-09-12 @ 23:15:26
URL: http://Www.karolinanordling.com
Postat av: Johanna

Tror jag hitta din blogg på familjeliv, börja läsa sen va jag fast:) tycker det är extra kul att läsa eftersom du skriver om familjelivet och lägger ut mycke bilder:) sen verkar du va lika shopping galen som jag i barnkläder :) va lika du och din syster är, hur stor ålderskillnad är det mellan er? Har dina döttrar samma storlek på kläder, tänkte om dom kommit fatt varann storleksmässigt? Har själv två döttrar, en på 18 mån och den andra 4 mån. Jag tycker jag känner igen dig.. Har du bott i jordbro nån gång kanske? Jag bodde där själv fram tills jag va 13 år så det kanske är därför..?! Fin blogg har du ialla fall och sjukt söta barn!

2010-09-13 @ 11:57:57
Postat av: Linda

hahahahah fan va du och karo e sköna!!!

Riktigt charmiga måste jag få säga!

Tyckte det supergulligt med dessa tröjor! Kan tänka mig att er pappa sken upp som en sol!!



Ni är ju allt för aöta!!!

2010-09-14 @ 22:40:29
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback