Och så kom det regn....

Tur att vi precis hann in, för nu ösregnar det! Jag tittade ut genom fönstret imorse och lurades av att solen sken, så jag klädde på barnen och gick ut på gården. Va kallt det var! Det blåser riktiga höstvindar nu, och det tog inte många minuter innan Bessa blev snuvig och Nicoles näsa blev röd. (Hennes lilla näsa blir alltid röd när hon fryser lite) Och det är inte så att vi gåt ut halvnakna heller, utan vi hade på oss långärmade tröjor och kollege tröjor på dem! Hmm... Hur som helst så var vi inte ute så länge som vi brukar, jag hade t om tänkt promenera till Handen för att köpa ett par jätte fina höst stövlar till Nicole & Vanessa som Johan (Andres kompis) nästan tvingade mig köpa igår, men jag la undan dem istället, men ångrade mig. Orkade inte gå dit... Nu har vi ätit lunch och alla är i sängs. Tänkte gå ner och vila jag också, fast jag försökta lägga mig någorlunda tidigt igår så somnade jag strax innan tolv... Andres är jätte duktig, går till gymmet varje dag och tränar, så även nu.

Jag har inte laddadt in bilderna på datorn ännu, men Vanessas första natt i sin nya säng gick jätte bra. Vi nattade dem, och sen på natten när vi själva gick ner för att lägga oss så kikade jag in i deras rum, och såg inte Bessa i sin säng! Jag hade lagt en liten dockbäddsoffa på golvet mellan deras sängar, ifall hon skulle ramla så skulle hon inte göra illa sig, och där låg hon ju. Hur skönt som helst! Jag höll på att pissa på mig av skratt, det såg så fint ut på något sätt. Där låg hon och sov som en stock. Såklart passade jag på att ta bilder, mamarazzi som jag är, kameran alltid i högstahugg, men dem lägger jag in ikväll. Jag la henne tillbaka i sin egen säng och efter det har hon inte kommit ner igen. Wohoo! Danilo och Jonathan sov också jätte bra i egna sängar! Måste vara jäkligt skönt att slippa ha någon där som sparkar en vaken jämt? Syntes på Jonathan iaf, sov vaknade första gången runt 5!
Never happened before... De sista nätterna har dem vaknat 2 gånger var, såklart vid helt olika tidpunkter, men det har kännts bra iaf. Helt OK, för dom är så duktiga på att somna om igen. Jag ger dem bara nappflaskan, och så somnar alla igen. Jsut därför är det toppenbra att ha en non-spill nappflaska, för dom kan släppa den från munnen och den kan vara upp och ner utan att den droppar ut mjölk! Superbra!

Igår när vi skulle ut på promenad fick Nicole hela skohyllan på sig, stackaren... Det är en sån där stående hylla med lådor man har skor i, och deras skor är underst, och någon sko hade fastnat så hon måste ha försökt dra ut lådan, och då har hela rasat ner över henne. Shit va rädd jag blev... Hon grät och sa att hon hade ont i huvudet, men det fanns ingen märke. Förräns senare. Då hade hela hennes ena kind sakta blivit röd och hon hade blåmärke vid käken och pannan... stackaren... :(
Och Vanessa går hela tiden. Hon är superduktig, jag är så stolt över henne. Hon börjar också bli stor... Har börjat prata med många ord och försöker göra sig förstådd. Hon har varit jätte klängig de senaste dagarna och jag undrade om hon håller på att få fler tänder?
Häromdagen hade vi storstädning här hemma, och gissa hur smididgt det gick med en 1-åring klängandes i famnen?? Hur fint man är gör det, så tar det inte många minuter tills det samlas skit igen. Jag hatar att gå runt och städa och plocka hela tiden, och skulle vilja slösa den tiden på annat, men samtidigt kan jag inte bara låta det vara. Jag har försökt, men det stör mig, och så är jag tvungen att ta bort det. Jag vill ha det fint och städat runtomkring mig, var sak har sin plats. Jag vill inte ha en massa grejer och krimskrams överallt, så jag har mina rensar dagar.

Förstoringarna på bilderna går inte sådär superbra, jag måste ta tag i det nu. Jag har hittat fina ramar som jag vill köpa, men så gäller det att jag hittar bilderna jag vill ha förstoringar på. Vilket är svårare. Jag har bestämt mig nu- tror jag ;) att jag ska ha en bild på var barn. Ska "bara" välja vilka bilder det blir??

Nu sitter jag och knappar på alldeles för länge, snart vaknar barnen och jag kommer att ångra att jag inte la mg på en gång. Dags för en powernap for this mama!

P.S 1 *Mummu- hur gick din förstadag på jobbet igår?
P.S 2 *Mamus- Nicole tycker att hon "ser" dig var och varannan dag nånstans och ropar "Titta Mamma, det är Mamus!" Hihii...

Nä nu går jag! Chaooo!

Kommentarer
Postat av: mamus

Hej Satu hälsa Nicole från mig med en Puss&kram

2010-09-02 @ 13:38:40
Postat av: mummu

ja...det gick jätte bra,,jobbit på jobbet 1 timme,första halvan kramade personalen mig,andra halvan barnen hih,,, :))

2010-09-03 @ 08:26:58
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback