Ingen lugn skogspromenad direkt...

Igår förmiddag undrade Puua och Mummu om vi skulle följa med dem på skogspromenad med Fellu, Nakki, Linus & Filip, och plocka lite svamp, och det lät kul tyckte vi... Allting gick bra först, men till slut bröt allt lös och Nicole ville inte gå, Bessa ville inte gå, hon var så trött på sina gummistövlar att hon vägrade gå med dem.
Och Nicole skrek och lyssnade ingenting... Så jag fick helt enkelt stanna upp med henne medans alla andra gick och förklara för henne att vi kan vända hem på en gång och lägga oss om hon nu var så trött att hon inte ville gå ELLER ens lyssna. (Men hon var inte ett dugg för trött för att skrika) Men hon ville gå tillbaka till Puua, som hade hunnit gå en bra bit. Så vi fortsatte gå. Och så började hon skrika och gråta igen. Så jag tog hennes hand och vände oss om och sa hejdå till allihopa och sa att vi ska hem, och så gick jag med henne i handen fast hon protesterade högt. Till slut slutade hon att skrika, och vi kunde gå med dem andra. Hon fick ställa sig på ståbrädan, så att hon slapp gå. Vi tog ingen lång runda, för vi ville få tjejerna i sängs. Det dröjde inte ens 10 minuter innan hon började igen. Och samma sak igen. Jag sa till de andra att dem skulle fortsätta gå hemåt och att vi skulle stå kvar där vi stod tills hon slutade skrika. Jag stod där med henne ett bra tag och bad henne snällt skrika klart så att vi sen kan fortsätta hemåt. Jag lovar att jag höll på att bli tokig. Till slut stod jag bara där och tänkte på något helt annat och försökte ignonera hennes skrik. Efter en stund slutade hon, då hon upptäckte att hon hade kvar lite tuggummi i sin ficka. Så jag skulle öppna den bara om hon var tyst. Och då var hon hur snäll och glad som helst. *pust*

Puua visar några svampar som han hittade...
Andresito med grabbarna

Den sura lilla damen....

Mummu & Dewin "Nakki" väntar på Nicole.
Stackars Dewin fick en gren på sig som Filip råkade tappa... Mosters älskling!
Och såklart somnade vår "Drama Queen" "Bessa Enkeli" såhär igen....


Ni kan ju försöka gissa vad vi gjorde på en gång då vi kom hem?
Mummu och Puua har hand om barnen för att syrran och Peter är i London på en skönhetsmässa. Jag är så glad för min systers skull, för hon fick det efterlängtade kontraktet som hon velat ha att ta in vissa produkter hit till Sverige och sälja här! GRATTIS Karo, jag är jätte stolt över dig, och så glad för din skull!!!

Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

Verkar vara en " rolig" dag.. Tackar!

2010-09-21 @ 01:51:29
URL: http://Www.karolinanordling.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback