Fredag

Igår var det fredag, och förmiddagen började med att Andres åkte till gymet, och vi gick ut på gården. Egentligen skulle vi ha följt med Mummu & Puua på en promenad till Handen, men klockanm hann redan bli mycket när dem skulle iväg, och Bessa var trött och grinig, så vi hoppade över det och lekte ett tag på gården istället. Jag undrar om Bessa vaknar på nätterna och läser i sin bok som hon har med sig överallt, även till sängen när hon ska lägga sig.
Jag kan inte komma ihåg att Nicole var lika tokig i böcker som Bessa är?
Hur som helst så kom Mummu & Puua till vår gård innan dem skulle vidare till Handen, och dom var så snälla och hämtade ett paket till oss som jag beställde för lääänge sen. Det är Disney bokstavsfigurer, till pojkarnas namn. Dom har utgått från Sveriges sortiment, så det fanns inte ens alla bokstäver kvar, så Ä/Å får bli ett A, hahaha...Puua har alltid med sig godsaker till tjejerna, spelar ingen roll vad det är för dag. Man hittar alltid något gott i hans ficka. Denna dag fanns det klubbor och nötcreme i hans ficka...
Puua med sina tjejer!

Mummu med en trött Danilo!

Baka kakor...

Efter lunch och vila var det dags för dans, lek och bus! Nicole la sig snällt, men hon kunde inte somna. Hon tror visst att hon är stor och kan skippa vilan? Jag satte på en film till henne (Alladin) som hon fick ligga och titta på. Hon behöver inte sova varje dag, men hon ska ändå ha en lugn stund, så stor är hon inte att hon ska röja hela dagarna. Hon låg där fint och tittade på filmen, tills Bessa vaknade.
När dom hade kommit upp så åt vi morötter och satte på musik som vi shejkade till ordentligt! Dom älskar musik och dansa och sjunga. Vi lekte med deras sko-hus och småsaker, sen lekte vi kull och kurragömma. Vi passade på att träna också, jag tog fram Andres träningsboll och gjorde sit-ups med den. Den tar mycket! Det var skönt att bara ha TV:n avstängd och bara ha kul tillsammans.
Vanessa dansar...

Nicole leker kull

På kvällen åkte vi till Tyresö med brorsan Stefan, Emma & Sebastian och våra vänner Kicki & Sami, och deras son Milo. Det var jätte trevligt, kul att hitta på något tillsammans, det måste vi göra oftare!
Bessa vill "följa med" när Stefan fick sin pizza.... Hahah...

Tack för sällskapet allihopa!
Resten av kvällen tog vi det lungt med chips och film och bara "var".

Kommentarer
Postat av: Kicki

Tack själva! Det var jättemysigt så det tycker vi också att vi ska göra om! Kanske prova Thai-restaurangen? Kram

2010-09-18 @ 16:06:38
Postat av: Linda

åh bessa, hon ser ut som en liten pippi långstrump när hon dansar!! Fast mycket sötare!!!!

2010-09-19 @ 12:46:28
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback