Dagen i bilder

Jag hatar att ligga efter i bloggandet! jag skulle ju vilja skriva hur mycket som helsr, om allt och ingenting, men när jag ligger efter, även om det bara är en dag, så glömmer jag bort mina tankar och funderingar från den dagen, och grejer som jag tänkt skriva. Ni vet, små pratet. Men nu skriver jag om denna dag.
På morgonen låg jag i badet ett bra tag eftersom jag helt glömde bort tiden då jag läste en bok. Jag var helt inne i den att jag helt glömde bort vart jag var och hur länge jag varit där. Jag skyndade mig ut ur badrummet, och så sparkades dagen igång på allvar. Andres åkte iväg för att träna, och jag promenerade till Handen med Mummu & Puua, för vi skulle ta en fika.
Danonino fick smaka lite äppelmos från Puuas munk som han verkade tycka var väldigt gott!
(Här med Mummu)
 
Nicole hänger vid tuggummi automaterna, were else?

Och Bessa vid matbordet... Dom åt kanelbullar och saft...

Jonathan satt med Puua, men Bessa är lite svartsjuk med vem Puua sitter med, så hon ville snabbt upp från stolen...

"POIS!" (=bort)

Mummu tog dem båda två. Men Bessa tänkte inte sitta i Puuas famn, hon ville bara få bort Jonathan därifrån, sen ville hon följa med syrran för att handla tuggumi. Vilken fräckis!

Sedan ville Mummu kika lite i affärerna, och fast jag har shoppingförbud fortfarande i 10 dagar så följde jag med utan att köpa nånting. Men det skadar ju inte att få titta på utbudet för det...?
Såklart stannade tjejerna OCH Puua vid dessa bilar igen....

Innan vi gick hem så åt tjejerna på McDonalds. Jag hade precis ätit en jätte frukost och var inte alls sugen. Jag beställde chickybits istället för hamburgare som gick ner hur fort som helst. Bra det, eftersom nu ska vi se till att flickorna går upp i vikt.
Bessa ville inte gå många steg när vi var på väg hem. 2 steg, sen ställde hon sig framför Puua så att han skulle fatta vinken att han skulle bära henne. Såklart höll hon på att somna i hans famn igen efter att ha sjungit för honom nästan hela hemvägen.
Eftersom Nicole stod i ståbrädan så fick jag kånka på Bessa medans jag körde tvillingvagnen med Nicole i ståbrädan uppför den där långa mördarbacken till vår gård... Vem behöver träna när man har barn att kånka på?! 

Danilo är sugen på brorsans snuttis, men händer vill ännu inte samarbeta riktigt...

Flickorna somnade fort efter blöjbyte, och även Danilo idag, men nu var det Jonathans tur att protestera. Andres kom hem och slocknade på några sekunder efter sitt långa träningspass. Jag gick ner och tittade på "En plats på landet" en av mina favoriter just nu, jag älskar att titta på den och så finns det ju "En plats i solen" och "En plats vid havet".
(Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta det perfekta huset på landet/solen/vid havet. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.)
Dom är jätte bra, och så får man ju dagdrömma om sitt eget drömhus... Jonathan låg bredvid mig och tittade på det tillsammans med mig, sen ville han ändå inte somna, han verkade också gilla programmet, så jag tog honom i min famn, och vaknade av stelhet med en djupt sovandes mjuk baby gosse i min famn. Sweet!
Vi åt middag i vardagsrummet idag, Nicole har hittat  en ny plats för sig...


Efter middan var det dags för lek i massor!
Bessa provar på sina nya solglajjer som hon fick av kusin Felicia.
Vi tog in leksaker i vardagsrummet, och så lekte vi länge. Det var jätte kul även för mig fakltiskt, ibland saknar jag att vara liten och alla mina lekar som jag hade! Hahah, då var jag helt i min egen fantasivärld.Nicole & Vanessa verkade uppskatta det jätte mycket! Vi lekte,vi handlade, lagade mat, åkte bil på mattan, you name it- vi lekte allt.
Prinsen och prinsessan pussas i badet...

Jag hoppade i badet med tjejerna och passade på att ge Danilo kvällsgröten där, så han inte sölade ner sina kläder.... grabben somnade mitt under matningen! Ändå fortsatte han att gapa och äta sin gröt i sömnen...
Samma sak gjorde brorsan Jonathan- Han somnade också! Snacka om trötta pojkar...??

Pappa och Nukke färglägger i målarboken


Och nu är klockan redan halv tolv??!
Nicole somnade precis. Jag borde ha förstått att det skulle bli svårt att få henne somna eftersom hon vaknade så sent från sin middagssömn.... Hon har legat och tittat på Skönheten & Odjuret, och nu var hon övertrött och har kämpat länge för att hålla sig vaken. Nattningen med Danilo & Jonathan går bortom all förväntan. Dom är så snälla!
Jag lägger ner dem i deras sängar vid nio, ger dem nappen eller flaskan och går därifrån. Dom somnar så fint där, de små kämparna! Jag är så stolt över dom!!! Över ALLT dom gör och har kämpat!
Vanessa fick gå och lägga sig utan sin bok ikväll. Kanske bäst så, så att hon inte är så trött direkt på morgonen. Jag misstänker starkt att hon vaknar och läser sin bok mitt på natten.... det vore väl en syn! Bäst att jag tar med mig kameran ner en natt... Mamarazzi must allways be ready- för att fånga de minnesvärda ögonblicken för evigt!

Nu sitter vi och tittar på Harry Potter och halvblodsprinsen på canal+. Har ni sett den?
Jag hör regndropparna mot fönsterbrädan... hoppas att det blir en fin dag imorgon så man kan vara ute... Inatt kommer min kära syster hem, vore kul om vi hann träffas imorgon, så skulle jag få höra allt om hur det gick i London.


Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

Jepp hemma igen, jättemysiga bilder på kidsen! Göres imorgon. Pusu beso

2010-09-21 @ 01:47:19
URL: http://Www.karolinanordling.com
Postat av: Raffe

HAHA! Coolaste bilderna jag sett på länge. Jag menar ju då bilderna på the Twins med sina GNAGET-jackor!!! Sen att Raine sitter med 2 Gnagare i knäna, är ju bara så ironiskt, haha!

2010-09-21 @ 22:53:59
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback