Blåtira

Vanessa vaknade 5.30 och började SJUNGA i sitt rum... Hon har nog ärvt sin sångröst från sin far... Behöver jag säga något mer?  Hur som helst så försökte jag undvika henne och hoppades att hon skulle somna om, men icke. Jag gick och la mig bredvid henne, och då var hon lugn. Men då började grabbarna vakna i vårt rum, så jag var tvungen att gå tillbaka dit, och så blev det liv på Bessa igen med tonen som Gud glömde. Det hela slutade med att jag försökte få henne att somna i vårt rum, innan hon väckte Nicole. Hon var inte alls med på det, och tänkte inte alls sova mera. Vid 8 kom Andres ner och hämtade upp henne, men då började alla ändå vakna en efter en, så det var bara att gå upp. Nu till grejen. Eftersom Nicole fick den där jäkla skohyllan på sig häromdagen och fick ett blåmärke uppe vid pannan, så hade blodet runnit ner till hennes öga inatt, så hon vaknade med värsta blåtiran!
Den var helt blå och röd och svullen, och såg ut som att hon hade varit med om värsta slagsmålen. Stackars lilla docka... :( Idag satte Andres fast den möbeln ordentligt på väggen (konstigt nog hade den inga fästen, men han fixade det ändå, så nu ska det inte hända mer sånna olyckor.

Jaha, så var det fredag idag. Vi ser fram emot att Abuela, Abuelo, faster Ela och hennes barn Melina & Giuliano (Julio jobbar, så han kan inte följa med.) kommer hem till oss ikväll på middag och bara umgås. Just nu sitter Vanessa här på databordet och vill gärna vara med och skriva några rader... Därför går det inte så smidigt att skriva just nu... Alla andra barnen sover och Andres tränar.

Nu har jag alla bilder jag behöver för förstoringen, måste bara scanna in vår bröllopsbild och bränna allt på skiva och gå till en foto affär. Visst kan de göra förstoringar om jag har en skiva med bilderna i, istället??
Blää, det verkligen stormar där ute... Jag som tänkte gå och handla de där höstskorna nu när alla har vaknat.
Snart är det väl strumpbyxor som gäller va?

Nu börjar bustrollet att röja igen, måste gå!


Kommentarer
Postat av: Emma

Jodå, det är underbart med dessa små grabbar men ibland är man allt trött.. Men jag ska inte klaga, du måste ju ha fullt upp!!! :-) Hur är det med dig / er? Kram

2010-09-03 @ 16:23:37
URL: http://emmammatilltva.blogspot.com
Postat av: Eva

Hej! Tack för din kommentar i min ganska lilla blogg.



Tittar in här i princip varje dag för på något sätt känns det som om jag "känner" er. Härligt att se era barn utvecklas och göra störa framsteg <3.



Allt är bara bra med mig/oss. Man börjar förberedda sig inför hösten och allt som hör till med det.



Allt väl med er?



Kram



Eva och små trollen =)

2010-09-03 @ 21:28:45
URL: http://dessiochtheosmamma.blogg.se/
Postat av: Mandy

Hehe jag mår bara bra :) mitäs sulle kuuluu? Ska länka till din blogg så att jag hittar dig i fortsättningen, hope it's okey? Ha en underbar lördag!!!

2010-09-04 @ 15:45:08
URL: http://mizzmandy.blogg.se/
Postat av: emma gilbertsson

kikar in & läser

2010-09-04 @ 21:13:30
URL: http://mammanemma.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback