Äppelpaj och dagishämtning

Igår förmiddag när Andres hade gått iväg och tränat bestämde jag mig för att ta en promenad till Mummu & Puua, så tjejerna gör av med energi så att dom somnar lättare sen. Puua som trodde att vi redan hade gått hemifrån för länge sen skulle överraska oss och möta upp oss, så han hade letat efter en buske att gömma sig i när han gick, men han hann komma ända fram till oss! Hahah, det tar tid det här med att få alla barnen klara och färdiga att gå. Förresten så har jag nån tvångstanke att allt ska vara städat och fint innan vi går hemifrån, så jag plcoakde undan fort, bytte blöjor, fixade hår och klädde på. Sen såg jag att vi har glömt ståbrädan i bilen, så jag sprang ner till garaget och hämtade den medans Puua var ute med alla barnen. Stackaren, han sa om och om igen att han ville gömma sig... daah. Såklart började det regna när vi var på väg hem till dem, så istället för att leka ute i sandlådan var vi inne och blev bjudna på jätte god äppelpaj som Mummu hade gjort! Tack mamma!
Puua och Nukke- hon är så duktig på att gå den där lilla dockan!
Idag gick vi långt och länge och hon bara gick och gick...

MUMS!

Puua och Nukke fikar

Danilo vilar på mattan...

Jonathan leker lite

Sedan skulle Mummu till tandläkaren och vi följde med Puua till Dewins dagis för att hämta honom och sen hämta Felicia & Emma från skolan som ligger bredvid. Nicole var jätte glad över att följa med, och sa "Dagis, dagis, dagis"! hela vägen dit... Det är ett finsk dagis Dewin går i, som jag har praktiserat i en månad när jag gick barnskötar-utbildningen och så fort vi kom in genom dörren och barnskötaren Eila såg Nicole var hon helt förbluffad- "Nämen, kära nån, är det inte lill-Emma som kom!" Det är många som tycker att Nicole och Emma är jätte lika, vad tycker NI? Sen kom Bessa instamplandes också och då blev Eila förvirrad igen och sa "Och en mini-Felicia!" Hahaha...
Dewin var jätte glad att vi kom och hämtade honom, han gav mig en jätte stor puss och kram och tittade på sina kompisar sådär malligt.
Jag klädde på honom, frågade lite hur dagen hade gått osv och tog hans saker och så gick vi.
Puua med busungarna Nukke & Nakki

Vi satt och väntade utanför skolan på Emma & Felicia...
Dewin är en äkta Spindelmannen!

Sebastian är duktig på att klättra

Sen blev Bessa alldeles för trött för att göra nånting, så vi gick hem. Hon gick två steg, sen fick Puua bära henne.När vi hade sagt hejdå till Puua och resten av gänget fick hon stå på ståbrädan, och hon var så trött att hon slumrade till några gånger! jag fick kämpa hårt för att hålla henne vaken tills vi kom hem.
Mamma lilla Ängel. Eller "Drama Queen" som hon heter lite då och då...

Undrar om hon har läst sina böcker mitt på natten igen, eftersom hon var så trött??

Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

Haha mini emma & Felicia hihi...

2010-09-17 @ 19:45:44
URL: http://Www.karolinanordling.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback