Fredag & Lördag

Och så var det lördag kväll. Jag sitter och tittar på "Pretty Woman" samtidigt som jag kanppar lite med datorn. Barnen sover och Andres är hos en kompis och spelar poker.

Vanessa "Bessa" leker med dockan Askungen.

Danilo hänger med pappa vid datorn..

Jonathan sitter och äter lite med hela ansiktet. Det är fortfarande så att man stoppar in en sked, och så kommer hälften ut igen. Sen ska man såklart stoppa händerna i munnen också...


Puua kom och skulle vara barnvakt en stund, och han hade med sig min systers barn- Felicia & Dewin.Det var nog inte en lugn studn för Puua, han fick leka hela tiden, när jag ringde och kollade hur allt gick så låg han på läkarbordet och blev undersökt av alla barnen... Hahaha....
Andres och jag åkte och solade- vilket var en riktigt skön avkoppling! Och sen åkte vi till affärn. När vi kom hem hade vi med oss mat till hela gänget.
Vanessa & Nicole "leker" med Jonathan...

En liten lässtund...

TACK Puua för hjälpen!
På kvällen hade vi myspys och tittade på IDOL. Jag älskar coca-cola med jordgubbar i (testa det!) och bara för det så la Nukke ALLA jordgubbar i min cola, så till slut hade jag bara jordgubbar i den...

Systrarnas fredagsmys på fåtöljen

Pappa Andres hade också eget fredagsmys med vinflaskan. Roligt hade vi iaf, visst hjärtat?

När barnen hade lagt sig för natten så började jag och Andresito titta på film. Tydligen var den inte så värst bra, för han somnade på soffan mitt under allting....Så jag satt där själv och åt indruvor och tittade på den.. 
På natten vaknade Bessa 2 gånger igen. Första gången, vid 3-4 tiden kom hon ut från rummet och satte sig framför grinden. Hmm. Hon bara satt där helt tyst mitt emot grinden, jag vet inte om hon väntade på att det skulle bli morgon och att någon skulle hämta henne, or what?  Och nästa gång gick hon och satte sig vid en leksak som stod i hallen och lekte med den- mitt i natten! Det var bara att bära henne till sängen igen. Jonathan fick också för sig att vakna mitt på natten och sjunga lite. Det gick inte att få tyst på honom. Han fick lägga sig bredvid mig, och så tittade vi på TV, men sen började han "sjunga" igen, och det dröjde inte länge förrän brorsan också vaknade och hängde med på noterna. Värsta konserten mitt på natten. Båda har börjat med det på exakt samma dag, lärt sig att sjunga. Rooooligt.
Bessa borstar gaddarna på morgonen- det är gott med tandkräm ju!

När jag städade ut förrådet så hittade jag lära-gå-stolen och tog med mig den upp så att pojkarna skulle få pröva. Dom gillade den! Dom är duktigt stadiga med nacken och huvudet, så det gick hur bra som helst. Såklart fick dom inte sitta ifred så länge, för systrarna tyckte att det var en jätte intressant leksak....
Danilo & Vanessa

Och Jonathan...

Vi åkte och tippade, åt lunch, och sen stannade vi ute ett tag och gungade, men det var rå kallt, så vi stannade inte så länge. Vi gick hem och sov hela bunten och så kom Puua hem till oss för att titta på fotboll, och sen skulle dom åka och spela poker.
Såklart hade han "velli-pullo" med sig till flickorna...

Så jag har badat med barnen, gett grabbarna kvällsgröt, och så kom Andres hem en snabbis med mat till oss, och så åkte han iväg igen. Gulligt!  Grabbarna la sig tidigt ikväll, medans jag och tjejerna låg på soffan och tittade på "Americas Funniest Home Videos" och åt chips. Tjejerna satt och matade varandra, gullisarna!

Nu sover alla... Andres är på väg hem från pokerkvällen, så det blir nog film ikväll.

Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

De var nog Felicia som var varnvakt åt Pua mm..

2010-10-17 @ 09:42:32
URL: http://Www.karolinanordling.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback