Kall tisdag!

Så tyst i hela lägenheten... Jag har precis moppat golven, nu doftar det så gott och rent!

Vanessa somnade under 10 sekunder när jag la henne, grabbarna likaså. Nicole blir det allt svårare med... hon tror att hon är stor och inte behöver sova middag längre. Sen är hon trött och grinig framåt 6 på kvällen... Men nu ligger hon nere i sin säng iaf och tittar på Snövit filmen. En stunds vila i lugn och ro för henne är bra det med.
Idag kom Puua på besök- eller ska jag säga "hem"? Hahah... Han har varit och jobbat på Finlands båten, så han har hunnit åka till Finland och tillbaka och jobbat under hela resan. Idag kom han hem och hade med sig en massa gott till oss alla. Tjejerna fick en massa godis askar, jag fick en ask med godis pipor och Andres blev gladast av oss alla- han fick en limpa med cigg och en Black Bacardi flaska. Deras favorit.
Puua busade en stund med barnen och sen bestämde vi oss för att ta oss ut en stund innan lunch. Det var en kortvarig vistelse, det var så kallt... men 20 min hann vi vara ute, och det räckte för oss alla. Jag lagade lunch medans Puua höll det lilla gänget sysselsatta. Eller... var det kanske DOM som höll HONOM sysselsatt?
Hur som helst- efter mat var det dags för sängen och här är vi alltså nu.
Jag har fixat och städat och moppat och donat och nu sitter jag och letar efter mössor på nätet. Det är som sagt kallt ute, och jag vill ju inte att dom ska frysa om öronen och bli sjuka! Vi får se om jag hittar något...

Visste ni att denna år blir den kallaste vintern på TUSEN ÅR!????
Seriously! Helt galet! Jag som tyckte att förra vintern var tuff, men på tusen år... Hur för jävligt kallt blir inte det då? Det är bara att bunkra upp med massor av filmer, leksaker, pyssel och varma kläder!
Om sisådär ett halvår kanske vi ser solen igen. Iaf lite längre stunder än ca.40 min per dag. OM vi har tur.
Brrrr!!!!

Vad tycker ni om kyla??
Jag tycker att det är helt OK om man har varma kläder på sig och slipper frysa- men bara en liten stund. Sen stelnar ju hela fejjan upp av is och allt domnar bort. Mindre kul. Jag gillar snö, men även där- inte så länge. Jag älskar värme och sommar och jag längtar redan nu tillbaka till sommaren....
Tittade precis på bilder som jag tog i somras. Det känns som igår samtidigt som det känns som att det var hur länge som helst som det var varmt. Hm.
Håll ut alla sommar och värme älskare- om 7 månader blir det varmt igen. SUCK.

Man ska ta det lungt på morgonen...

Jonah & Danonino- båda dreglar som Sankt Bernards hundar- kanske gaddar på G?

Puua har byggt ett hus till Nukke!

Puua fattar inte vinken som Bessa försöker ge...

Vi hittade ett "dansgolv" som Nukke kallar det, och såklart ska man dansa där!

Danonino somnade så fort vi kom ut...

 Systrarna Gonzalez  (och Puua "Gonzalez")

Väntar på att bli insläppta...

Nicole tittar på bilder på datorn..

Puua ska förstås läsa boken med Vanessa...

Man måste ju få prova på!

MAAAAT!

Jag försöker ge tjejerna mjölk till maten, men Nicole total vägrar, och Bessa...njaa.. hon smakar men gillar det inte så mycket. Men jag ska fortsätta ge... Mjölk är nyttigt! Elöler vad säger ni?
Dricker NI/ era barn mjölk?
Jag dricker mjölk, det är så gott!

Jahapp. Nu är flickorna vakna och vill komma upp.
Dags att avsluta. Chao!

Kommentarer
Postat av: Tanna

Gillar inte heller kyla, men om det är en fin vinterdag så är det ok. När solen skiner och det inte snöar eller blåser. Massa kläder så man klarar sig...

Jo jag mår bra, andra dagen med sprutor nu. Sen VUL nästa v och se om det släpper några ägg. Hur mår du ? Hinner knappt läsa din blogg, du hinner skriva så långa fina inlägg.Kram

2010-10-12 @ 15:34:14
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Postat av: Anna med 4prematurer

Är dina söner Enägg eller tvåäggs-tvillingar ?

2010-10-12 @ 15:49:54
Postat av: Eva

Tack snälla du. Ja han fick jättefina presenter på dopet. Alla va verkligen genomtänkta och fina. Allt gick bra förrutom att Desirée vaknade med svullet öga och ögoninfektion. Men man hade fina vänner som inte hade några problem och bara va noga med att säga till deras barn att inte ta Desirée på ansiktet. köpte nog bara förrr mycket tårta haha.



Jo jag tyckte också att Desirée va jättesöt på bilden. Desirée fyller 3år den 27 April så hon är snart 2,5år. Ja jag kan nästan se mig eran Nukke och min Dessi springa runt och bara göra massa bus =). Ja underBARA BARN mässan va jättekul. Fanns en massa roliga för barnen. Allt från fake skridskoåkning, pyssel, klätterställning, uppträdande, sf hade knattebio. Sen fanns det SÅÅÅ mycket roligt för små bebisar. Mycket gratis prover fick man också.



Jättefina bilder på barnen och eran Pua s. Härligt att se andra små killar med fina kalasbyxor. Hoppas verkligen att det INTE blir sååå kallt igen....inge kul när man MÅSTE ut om dagarna...förra året va fruktansvärt kallt.



Kramiz



Eva m 2 busungar

2010-10-12 @ 16:07:28
URL: http://dessiochtheosmamma.blogg.se/
Postat av: Linda

Heeeyy!!

Det är galet kallt, men det var nog kallar igår!!

Åkte till jobbet 06.30 imorse och faktiskt ingen frost!! woohoo!!!

Idag åkte jag till handen och köpte nyua kläer till melina som hon kan ha ute hos dagmamman!

Knalloranga!!! Tyckte dom va lite crazy-söta, men det höll inte min gubbe med om!! hahaha



va gulligt att din pappa är där aså mycket!! Dina barn kommer få en jättefin kontakt med honom och det är sååå speciellt!!!

2010-10-12 @ 19:43:40
Postat av: FrökenMumin

Vad skönt att det gick så bra för dina trots sin något tidiga ankomst ; )



Vi låg kvar på Neo i dryga 1,5 månad och sen hade hemvård 1 månad. Anledningen till att hemvården blev såpass lång var Melvins syrgasbehov.

Idag mår båda killarna jättebra, växer så det knakar. Här är det full fart!

2010-10-12 @ 19:57:29
URL: http://frokenmumin.blogg.se/
Postat av: Karolina Nordling

Hello, jag är inte gjort för kyla, hate it. Kan vara kallt och snö när de e julafton... Annars räcker de... Härliga bilder på barnen.. & Pua! ;) Dewin e likadan med mjölken & alltid varit, totalvägrar! Och man kan ju inte tvinga heller..

2010-10-12 @ 20:48:27
URL: http://Www.karolinanordling.com
Postat av: Erica

Jag gillar kylan... men älskar sommaren och värmen :-) Jag tycker mycket om snö, ett av skälen till att vi flyttade hem igen, upp till norrland där vi kan få ha en skoter på gården ;-). Kommer bli spännande i år att se hur kallt det blir... tycker oxå att det var svinkallt förra vintern, då var jag ju höggravid oxå.. brrrrrrr... Alva älskar mjölk, dricker det varje dag.. men jag försöker undvika det ibland då det kan ge förmycket mättnadskänsla.. och hon bara dricker mjölk, vill inte ha någon mat alls. Mitt tips till dig angående Nicole.. (fast jag tror hon är nog stor ;-) det är att blanda i grädde och smör i allt. Alva väger ju bara 11,5 kg.. fast har då ökat 1 kg på ett halvår ungefär... inte illa. Hon dricker välling varje morgon och kväll.. vi blandar i 1-2 msk grädde i vällingen, har gjort det nu i över ett år. Det var en dietist i Uppsala som rek. till oss för att få henne att öka i vikt. Sen blandar vi smör i allt.. brer ett tjockt lager bregott på smörgåsar och hon älskar verkligen smör. Hoppas ni haft en bra dag, nyfiken på mössorna :-). Är så glad och lättad i hjärtat i dag, Alva har inte haft så mycket feber idag.. som högst 38.3 och nu när hon gick och la sig så hade hon 37.4!!! Hon har haft feber i 10 dygn.. utan några andra symtom.. jätte konstig. Vi vet inte vad det är, eller var. Hoppas det gått över nu iallafall. Kramar

2010-10-12 @ 23:47:03
URL: http://lillaica.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback