EN VECKA KVAR TILL DOPET!

Imorse skulle jag och tjejerna till Emma & Felicias handbollsmatch.
Andres stannade hemma och badade, och pojkarna sov på soffan.
Jag klädder på tjejerna och så gick vi ut. Jag tänkte att det skulle vara lite kul för dem att kolla på matchen och komma ut lite. DET ÖSREGNADE.
Jag hade jätte bråttom så att vi skulle hinna se sista matchen, och jag visste inte ens vilken väg jag skulle ta dit! Jag gick och sprang och höll på att svettas ihjäl samtidigt som mina händer var iskalla och regnet öste ner. Till slut kom vi precis fram innan matchen hann börja. Vi satte oss ner med saft och cocos-boll och tittade på matchen.
Tyvärr så förlorade tjejerna, men dom spelade bra ändå! Hela dagen har Nicole pratat om hur Emma & Felicia spelade boll.
Felicia väntar på en passning längst till vänster (röda laget) och Emma har bollen längst till höger.
När vi kom hem så var det matdags. Killarna fick leka lite...
Danilo...

...Jonah


Efter kvällsbadet kom Karo och Peter på fika. Vi åt glass och tittade på när Andres & Peter spelade Super Mario Bros. Såklart ville Nicole busa, grabbarna gosa och Bessa ville att någon skulle läsa för henne. Vad ovanligt?
Karo & Danilo

Jonathans puss-gos med sin moster

Karo med los Monitos

Moster Karo & Danilove

Danilo & Vanessa gosar...
Vanessa tycker om att pussas och kramar med sina småbröder, som bara är 9 månader yngre än hon själv. Hon är generös och delar gärna med sig av ostbågar och annat, så man måste kolla henne! Och så är hon liiite för närgången ibland och ska stoppa sina fingrar i munnen på dom, eller så sätter hon sig på dom... Grabbarna klagar aldrig.


Ikväll var det en jobbig nattning. Bustrollen vägrade ge mig sig, trots att de var trötta. Till slut fick dem se på film, men ändå smet Bessa ut om och om igen. Och igen. Och Nukke gnällde i sängen och ropade på mig. När jag kom ner ville hon att jag ska stänga av TV:n, för hon tänkte sova. Yeah right. Vet inte hur många gånger jag fick springa ner och lägga tillbaka Bessa i sin säng, eller kolla vad Nicole ville. Till slut drog jag in resesängen till Bessa, bäddade till henne och la henne där. Därifrån kan hon inte smita. Det tog ett långt tag inna envisa damerna gav upp och somnade. Nicole frågade efter Puua och Mummu och trodde att det var morgon nu, så att hon skulle gå till dem. Men jag förklarade att dom är på båten, på väg hem, att vi får träffa dom imorn. "Mamma, nu har jag vaknat!" försökte hon med...

Nu sover alla barnen, och jag har äntligen kommit ikapp med bloggandet! Andres badar.
Om en vecka är det dags för dop.
Jag har fortfarnde inte hittat kläder till Nicole och Vanessa! Och hur gör jag med dopklänningen? Min mamma fick med sig den från min moster nu när dem var i Finland, men först måste jag kolla så att den passar Bessa.
Grabbarna har sina kläder klara redan. Men inte flickorna. Och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig heller.
Smörgåstårtorna är beställda och i veckan ska vi beställa tårta. Vad mer ska fixas? Har ni några ideér på hur man kan dekorera i lokalen? Det blir en enkel fika där bara med nära och kära.
Jag undrar vad Bessa tycker om att bli döpt? Haha, ska bli väldigt intressant... Vi kommer att vara många där på altaret med barnen och alla deras gudföräldrar!

Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

Hellooo jag har inte heller några kläder... ;)

2010-10-25 @ 15:53:11
URL: http://www.karolinanordling.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback