S V A R

Isaks mamma om Sleepwalker:
Det låter ju som om hon går i sömnen faktiskt, precis som du! Jag gör också konstiga saker mitt inatten ibland, men har upptäckt att det mest är när jag är stressad som jag vaknar av att jag kastat mig upp och flyttat på något eller börjar leta runt efter min son under sängen ;). Kanske är du stressad just nu? Vet inte om sömngång går i arv? Min son är lika gammal som Vanessa och sover fortf. i spjälis men snart tänkte vi också byta till vanlig säng, så då får vi se om vi har en liten sömngångare här med :)

SVAR-
Hej! Jag är också sådär, att jag letar efter barnen helt panikslaget i sängen och tror att dom håller på och kvävas under lakan och täcken... Hemskt! Jag vet inte om jag är mer stressat än vanligt... heheh:) Jag vet faktiskt inte om sömngång går i arv...ingen av mina föräldrar har gjort det?Hmm... Någon annan som kanske vet?
Va spännande att byta till vanlig säng :) Har han några syskon? KRAM!

MAMUS- Hej Mamus! Hur mår ni? Kommer ni på dopet? Kramkram!

Kommentarer
Postat av: Isaks mamma

Tack för svar :) , jag det där med att rota runt bland täcken och kuddar för man tror att lillen är fast där under har jag också vaknat av mer än ett par gånger, gud vad man håller på alltså, haha! Men lustigt, jag som trodde jag var ensam om det här! Nej vi har bara Isak ännu så länge och just nu är vi ganska eniga om att bara ha ett barn men man vet ju inte hur vi känner om några år... Måste bara säga att jag tycker du verkar vara en härlig person och er familj verkar så mysig, fantastiskt att Mummu och Puua är så himla närvarande morföräldrar, det låter alltid som barnen får så mycket glädje och kärlek från dem!

2010-10-21 @ 22:00:13
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback