Nya jackor!

Igår ringde Mummu & Puua och sa att dem har köpt nya jackor till tjejerna, så vi mötte upp dem. Dom var jätte söta! Även Nicole tog emot den och ville ha den på sig helt utan protester! Hon som brukar krångla lite när hon ska prova nån ny jacka eller skor. Men denna tyckte hon om, speciellt då Puua & Mummu hade köpt den!
Så på kvällen gick jag och prinsessorna ut för att prova den nya jackan, och Mummu & Puua följde med. Andres stannade hemma med grabbarna, Danilo låg och sov fortfarande.
Nukke gungar med Mummu!

Baka lite sandkakor...

Puua & Bessa (paita ja perse)

Bessa kikar om pappa är hemma

Vi skulle bara ta en kort promenad vid skogen bakom vårt hus för att se om vi hittar några harar, men Bessa orkade inte gå, så Puua fick bära henne som vanligt. Det tog inte många sekunder innan hon somnade.
Som ni ser så hoppade båda tjejerna över att sova idag med. Jag la dom i sina sängar, men dom var alldeles för uppspelta för att kunna somna, så efter att ha bökat runt är ett tag utan det minsta tecken på att dom skulle sova fick dem komma upp igen. Då var ju Jonas och hans tjej hos oss, och det var mycket roligare än att behöva sova middag. ja- ni ser ju hur det blev med det.

Efter mat och bad fick dem lägga sig, och somnade som stockar båda två!

MUMMU & PUUA- KIITOS TAKEISTA! Ne oli tosi nätit, kiva kun aina ajattelet meitä! Rakastan, Pusu Beso!

Kommentarer
Postat av: Linda

va gulligt av mummu och puua att köpa jackor!!

Söta var dom också!!

Nu behövs det varmare kläder!!Måste ut och shoppa snarttill mellipelli också..

Kan ju bli kul!2010-10-11 @ 21:02:26
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback