Fredagkväll

Sitter nu här i min ensamhet. Heheh, ganska skönt det också. Barnen sover och jag tittar på IDOL och mumsar på chips och dipp medans Andres är på pokerkväll. Har inte varit så insatt i IDOL ännu, men jag tycker att GEIR är bra! Vem är eran favvo?

Och dopet ja... Nu har jag fått alla adresser som jag saknade, så nu ska man bara köpa frimärken och skicka iväg dom. Eller- först måste jag ju vänta tills mitt gamla nummer funkar, för jag har skirivt det numret på korten...
Nu har vi bestämt oss för vilka som får äran att bli Gudföräldrar. Nu är vi äntligen överrens.
Jag valde 3 personer, och Andres valde tre. Detta känns bra, så det blir nog jätte bra! Nu ska man bara tala om det för dessa personer och fråga OM dom vill ha den äran. I´ll let you know vilka det blir sen när dem SJÄLVA vet det...
Och dopet är ju SÖNDAGEN den 31 oktober och alltså ingenting annat.
Mummu- vet du om det är "Ville-täti" som ska skriva namnen på klänningen, eller blir det du?

Gårdagens morgonmys....

Och våran lilla film-time... Popcorn e alltid gott!

Våra tjejer är helt sålda på skor och väskor. Alltid ska dem hämta skor som dom vill ha på sig-inomhus.
Och Nicole är vår lill Bag-Lady- precis som sin moster!Även Bessa är såld på skor, hon kommer med många olika par och säger "AUTA!" (=hjälp) sen går hon glatt och stolt runt lägenheten klampandes med sina skor...

Såhär kan man se ut när man har ätit mat...

Nu är både Vanessa & Nicole förkylda. Snuviga och hängiga. Jag trodde att det skulle bli värsta mardrömsnatten med dom igårnatt, men när dom somnade så sov dom HELA natten lång, inte en enda gång ropade Bessa på mig OCH så tog dem en ordentlig sovmorgon också. Thats the way i like it!

Nu har det varit så den senaste veckan att Danilo vill gärna vakna ganska tidigt på morgonen.
He lets you know att han har vaknat. Han skriker INTE eller något sådant, utan han jollrar och babblar som om han kunde prata eller sjunga. Jag brukar säga att han talar nog spanska igen, för han verkar ha så mycket att säga, men inget som jag förstår. Och om jag inte kommer till honom på en gång när han börjar "berätta" allt som han upplevt under natten, så blir han allt mer högljudd och vill ha uppmärksamhet. Jag har provat med att undvika honom när han vaknar så tidigt, eftersom han inte behöver något och han är ju inte ledsen, men som jag sa- Han vill ha NÅGON att "berätta" om sina natt-upplevelser... Jag har t om provat med att försöka fortsätta sova med ett finget i örat (!) så att jag inte ska höra honom, men han faller inte för det. Då pratar man lite högre istället.

Jonathan sover gärna längre på morgonen (inte konstigt, då han vill ha uppmärksamhet på natten istället) men när han vaknar vill han gärna ha mat PÅ EN GÅNG. "Som om dom inte visste att jag skulle vakna precis NU" verkar han tänka. Men på nätterna kan han ligga vaken och titta på sina gosedjur helt lungt och stilla och hur länge som helst. Men lika ofta vet han inte om han vill ha nappen eller flaskan och så bökar han runt i sängen som en virvelvind och en miljon gånger får jag lägga han på kudden igen, och inte i fotändan där jag brukar hitta honom.

Så visst kan mnan säga att man är trött när man får gå upp på nätterna, men man klarar av det! Speciellt när man har en underbar man som går upp med den som vaknar först (alltid Danilo) så att man får sova ett tag till på morgonen. Det är guld värt!

Så jag ska helt sluta gnälla om att jag är trött ibland, för det är verkligen inte så illa att man
inte klarar av det.
Det kunde ju ha varit mycket värre!

Nähe, nu ska jag blåsa ut alla värmeljus och gå ner och lägga mig i sängen.
God Natt allihopa, sov gott!
Och för er som läser detta imorn- God Morgon! :) Ha en toppenbra dag!

Kommentarer
Postat av: Linda

hej sötnozar!!

Kul att se att popcornskålarna kommer till användning!! Tummen upp;)

Låter skönt med lite mys för sig själv! Jag gör samma sak! Rami är iväg på sitt och jag är hemma med en lite småkrasslig skrutt!

Hon har ju fått massor av stora fula nässelutslag på hela kroppen..känns mindre kul!! Får se hur dom ser ut imorgon!!! I let u know!!

Spännande med att få veta gudföräldrarna!!! nyfiken jue!!!

Va duktig du har varit med shoppandet förretsen!! riktigt imponerad!!! you´re so gooood!!!



Ha en fortsatt tervlig kväll gumman!!!

Miss you!!!

Vi måste ses snart och ha vår tjejkväll snart!!!



Love you!!

beso pusu!!

2010-10-01 @ 23:42:15
Postat av: tuija

Satu,det blir jag ,som skriver på dop klänningen,måste göra välligt försiktigt att den inte går sönder.Hoppas den har plats med 3 namn till.:))

2010-10-02 @ 09:25:07
Postat av: Kicki

Hej vännen!

Va duktig du var som klarade dig utan shopping så länge! Kanske ett "lyxproblem" men när man går hemma och är mammaledig så är det väldigt lätt att ta en sväng förbi centrum och hitta små söta plagg att shoppa. Minns att jag spenderade en hel del på kläder under min mammaledighet, och alltid till Milo eller Noa...

Var också själv i går kväll, Sami var också och spelade poker. Milo fick jätteont i sitt ena öra och grät och grät ända tills Alvedonen gjorde sin verkan. Han fick en under natten också och nu på morgonen verkar det ha blivit bättre tack och lov. Så jobbigt att se han ha så ont!

Nästa pokerkväll när vi är själva kanske vi kan ses en stund på kvällen när grabbarna ändå spelar? Jag brukar ju också vara med och spela ibland men har inte varit så sugen på sistone och ibland är det så skönt att vara hemma. Vore dock mysigt att kunna ses och prata lite, vi kan ju ses innan barnen ska sova kanske?

Hoppas ni får en supermysig helg! Jag är på jobbet, jobbar lördag och söndag denna vecka. Ikväll blir det myspys med Sami.

Kramis!

2010-10-02 @ 09:55:23
Postat av: Karolina Nordling

Det är en ära! Pusu beso!

2010-10-02 @ 15:29:20
URL: http://www.karolinanordling.com
Postat av: Marie

Geir är min absoluta favorit, hans röst är helt underbar och så är han norsk, kan både finska, norska och svenska och är gift med en finska, underbart. sedan är Linda och Andreas Weise mina favoriter också, och hon som kommer från Åland, men Geir är min absoluta favorit, jag hade Chris som favorit, men tyvärr kom han inte med. Ha en trevlig lördag.

2010-10-02 @ 20:48:50
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback