"FÖRVÄXLING på BB"- Vad skulle Ni göra? forts. på debatten!

Som jag frågade i mitt inlägg förut om Vad NI skulle göra om det visade sig att ert barn blivit förväxlat på BB, jag tänkte gå vidare lite med det. De flesta av Er skrev att ni skulle göra vad som helst för att hitta ert biologiska barn, men barnet ni har älskat och uppfostrat då? Ni kan ju inte behålla båda två, så vad skulle ni göra?

Personligen skulle jag
aldrig kunna lämna ifrån mig något av mina barn. Det skulle förståss vara jätte svår situation att hamna i, men som jag sa- jag skulle inte ge upp MIN Nicole, Vanessa, Danilo eller Jonathan. Aldrig. Det är dom som är mina barn, även om dom inte skulle vara det rent bilogiskt. Nej, jag ger inte upp mina barn.

Såhär tyckte NI:

Mandy
om AKUTEN & en nyfiken fråga....:
Vilken svår fråga! Jag skulle helt klart älska barnet jag uppfostrat och älskat under alla dessa år men jag skulle även göra vad som helst för att få tillbaka mitt biologiska barn.. Jag tror inte att man skulle kunna fortsätta leva som vanligt och strunta i det bara så där.. Hehe väldigt kul med frågor som man får tänka extra bra på.

M om AKUTEN & en nyfiken fråga....:
Till frågan.. Då får man se det som det är nån mening med det. Biologi är inte allt. Skulle inte byta ut min J om han så vore nån annans. JAG har burit honom sen han var nyfödd. JAG har lärt honom det han kan. Han är alltså en del av mig även utan biologi om så vore.

Anna med 4 prematurer om AKUTEN & en nyfiken fråga....:
Haha, den frågan hade jag i huvudet hela dagen igår (följer en annan serie där det handlade om samma sak)
Det är svårt...Fast jag skulle nog vilja ha både mitt "biologiska barn" o mitt barn jag har nu.. Jobbig sits men har man älskat ett barn i ovetskap om att det är någon annans..jag tror inte det spelar stor roll... men som sagt, jag skulle vilja ha mitt barn o mitt biologiska, skulle inte vilja ge upp någon

albinsmamma.devote.se om AKUTEN & en nyfiken fråga....:
Jag vet inte vad jag hade gjort om det blev så som i DH. Jag hade ju aldrig slutat älska barnet jag hade uppfostrat men jag skulle ju vilja ha mitt biologiska barn också. Själv då, hur skulle du ha gjort??
Kram

Angelica om AKUTEN & en nyfiken fråga....:
Skulle vilja behålla båda barnen.. Men det vill nog inte den andra familjen.
Jag älskar DB!!!

Linda om AKUTEN & en nyfiken fråga....:
Vilken fråga!! :)
Jag skulle göra allt för att hitta min biologiska dotter och få hem henne till varje pris!!
Jag skulle aldrig sluta älska det första barnet, tror inte det skulle vara möjligt!!
Sen beror det väl också på hur den andra familjen skulle reagera...
helst av allt skulle man vilja ha båda hemma men kasnke inte möjligt...nä fan..vet inte...
svår sits som jag hoppas att INGEN råkar hamna i...
Kärleken till ett barn går ju inte att bara stänga av..


Ni andra då? Vad skulle DU göra? Som jag skrev- Ni kan ju inte behålla båda barnen...


Kommentarer
Postat av: albinsmamma.devote.se

Om jag inte skulle få ha båda barnen kanske man skulle kunna flytta så man bor grannar eller nåt så får man ju iaf träffas ofta. Men det beror ju på dom andra föräldrarna och på barnen också hur dom vill göra. Men jag skulle inte kunna lämna ifrån mig barnet som jag har älskat från första stund..men jag skulle nog inte kunna leva med att MITT barn lever tillsammans med andra och jag kan inte träffa det.

Nej, det här var svårt!! Vet inte hur jag skulle göra egentligen. Jag är såå glad att jag fick tillbaka min Albin på bb iaf=)

Kram

2010-10-08 @ 16:19:51
Postat av: albinsmamma.devote.se

Finns ett svar till dig i min blogg. Kram

2010-10-08 @ 17:05:43
Postat av: Isaks mamma

Jag skulle inte heller vilja lämn ifrån mig det barn jag älskat och tagit hand om, det skulle aldrig gå, han ÄR min son oavsett... Men jag skulle nog vilja träffa mitt biologiska barn och antar att det barnets familj kanske skulle vilja träffa oss och sitt biologiska barn. Jobbig situation helt klart!

2010-10-08 @ 17:49:06
Postat av: Maria - mamma till 4 från 1 till 14

I den bästa av världar så hade man kunnat bilda storfamilj tillsammans med den andra familjen. Kanske inte bo tillsammans, men grannar typ.. Ge barnen tillgång till både sina biologiska och psykologiska föräldrar. Men aldrig att jag skulle ge upp de barn jag ammat, tröstat och format till de individer de är idag.

2010-10-08 @ 19:35:27
Postat av: Erica

Jag känner som dig.. biologiskt eller inte... barnet jag har uppfostrat och haft vid min sida hela tiden är ju mitt barn. Barnet vet ju inte heller något annat. Tänk att söka upp det andra barnet och säga att du ska vara med mig nu, för du är mitt barn, hur skulle det barnet reagera och må? eftersom den har levt i tron att det är deras mamma och pappa. Svårt, men skulle behålla det barn jag fått såklart!

2010-10-08 @ 19:52:37
URL: http://lillaica.blogg.se/
Postat av: Karolina Nordling

Ibland undrar jag ifall alla har barn som svarat. Jag menar att man ska ha båda barnen eller leta upp sitt biologiska barn till varje pris. Tänk på barnen!!! Jag menar ifall man älskat ett barn i tex 8 år ( som min dotter är) och så får man reda på att hon inte e min biologiska, de skulle jag skita i för hon e min dotter till varje pris! Säkert likadant som den andra " mamman " tänker om "sitt" barn ! Och tänk på barnen , all trygghet som de har i sina familjer försvinner! De e ego tänkande att man ska ha båda barnen !!! Sätt er i barnens sits!

2010-10-08 @ 23:10:44
URL: http://Www.karolinanordling.com
Postat av: Linda

som jag svarde förut, så skulle jag leta reda på mitt biologiska barn till varje pris!

Självklart skulle jag aldrig kunan sluta älska det barn jag trott va mitt eget, men skulle ändå vilja ha kontakt med detbiologiska!

Man skulle kunn bli en enda stor lycklig familj tillsammans, hihi

2010-10-09 @ 11:56:25
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback